Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Astra – FC Argeş 0-1. Gazdele au ratat nepermis de mult şi au pierdut meciul din cauza unui penalty

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20133276/12/astra-fc-arges.jpg
 

FC Argeş s-a impus pe terenul celor de la Astra Giurgiu, cu scorul de 1-0, în etapa III din play-out. Unicul gol a venit în minutul 77, când Malele a transformat un penalty.

Giurgiuvenii au dominat jocul şi au reuşit să îşi creeze mai multe ocazii, dar degeaba, fie au lovit bara, fie Greab a intervenit salvator.

------------------------------------

Astra Giurgiu - FC Argeş 0-1 (Malele 77-penalty)

Echipele de start:
 
Astra: Lazar - Raspopovici, Găman, Graovac, Lamanje - Şerban, Kane, Wuthrich - Merloi, Krpic, Gheorghe
 
FC Argeş: Greab - Tofan, Maric, Turda, Muşat - Meza Colli, Şerban - Grecu, Palic, Dumitru - Malele
 
 
Minutul 77: GOL FC Argeş! Boe-Kane îl ţine în careu pe Turda, iar centralul dictează penalty. Malele execută de la punctul cu var, Lazar atinge mingea, care din bară intră în poartă.
 
 
 
Minutul 68: Acelaşi Valentin Gheorghe are o şansă uriaşă. Atacantul Astrei trece pe lângă un adversar si pătrunde în careu în viteză. Şutul în forţă al acestuia este parat de Greab.
 
 
Minutul 56: Valentin Gheorghe şutează periculos, dar Greab prinde fără emoţii.
 
Minutul 49: Cei de la Astra sunt mai periculoşi în repriza secundă. Merloi este la un pas de a deschide scorul, dar execuţia sa loveşte bara.
 
 
Minutul 34: Merloi încearcă un şut prin surpridenre de la mare distanţă, dar nu nimereşte cadrul porţii.
 
Minutul 27: Dumitru trimite cu capul, dar execuţia sa trece pe lângă poartă.
 
 
Minutul 19: Graovac vede primul cartonaş galben al partidei, pentru un faul la Malele.
 
Minutul 1: A început partida de la Giurgiu.
----------------------------------
 
Revelaţia returului sezonului regular, FC Argeş, se deplasează la Giurgiu, pe terenul unei echipe obişnuite până acum cu play-off-ul.
 
Astra a avut un start de campionat dezastruos, iar pe parcurs i-a pierdut pe cei mai importanţi fotbalişti, Alibec şi Budescu. Şi-a revenit la timp, dar prea târziu ca să mai poată emite pretenţii la un loc între primele 6.
 
De cealaltă parte, piteştenii au fost la un pas de a prinde play-off-ul. Nu a fost însă să fie, astfel că Argeşul joacă, în primul an de la promovare, în play-out.
 
În sezonul regular, câştig de cauză a avut FC Argeş, în ambele meciuri. În tur, la Piteşti, argeşenii s-au impus la limită, cu 1-0, iar în retur au reuşit să dea lovitura la Giurgiu, 2-0. 
 
Astra – FC Argeş se joacă sâmbătă, de la ora 17.30 şi se vede în direct pe Look Sport+.
 
Echipele probabile:
 
Astra: Lazar - Raspopovic, Graovac, Jovanovic, Lamanje - Canadja, Crepulja, Wutrich - Stahl, Krpic, Riza
 
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Maric, Muşat – Şerban, Meza Colli – Drăghici, Palic, Dumitru – Malele
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele