Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Astra Giurgiu a obţinut o victorie deosebit de importantă pe terenul celor de la „U” Cluj! Golul câştigător a venit după un penalty extrem de controversat

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20485077/2/astrafinal.jpg

Astra Giurgiu, una dintre formaţiile de la subsolul clasamentului, a obţinut victoria cu 2-1 pe terenul celor de la „U” Cluj. Partida a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Golurile au fost marcate de Dragu în minutul 13 pentru Astra, iar egalarea a venit în 36 prin Gugu. Şerban a marcat din penalty golul decisiv, în 71, care pare a fi acordat incorect. Faultul a fost făcut mai degrabă în afara careului.

Astra Giurgiu a urcat pe locul 18 după această victorie, având 5 puncte. Clujenii şi-ar fi asigurat calificarea matematică în play-off dacă ar fi învins. Sunt pe locul 3 în Liga 2, cu 33 de puncte, 6 distanţă de liderul Petrolul.

„U” Cluj - Astra Giurgiu 1-2, ACUM pe Look Sport+

Final.

Min. 90+5: Ocazie uriaşă „U!” Gugu a trimis efectiv o torpilă din drop, însă peste poarta. A fost ultima fază a meciului.

Min. 90+1: Ocazie uriaşă „U”! Lovitura de cap a lui Ducan trece milimetric pe lângă poartă.

Min. 73: GOOOL Astra! Serban a executat perfect de această dată.

Min. 70: Penalty Astra, după o fază extrem de controversată. Faultul este în afara careului!

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 35: GOL „U” Cluj! O minge deviată din corner ajunge la Gugu, pe bara a doua. Căpitanul o trimite cu capul direct în poarta goală.

Min. 32: Şerban a ratat penalty pentru Astra Giurgiu!

Min. 13: GOL Astra! Dragu interceptează o pasă trimisă aiurea de adversar, apoi driblează frumos printre doi clujeni şi înscrie la colţul lung.

Min. 3: Clujenii au prima mare ocazie! Gugu atinge insuficient un balon, fix în gura porţii, expediat dintr-o lovitură liberă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • U Cluj: A.Gorcea - R.Alarcon, V.Dican, C.Gugu, C.Taub - C.Balgiu, D.Teşcan, F.Haită - A.Hofman, A.Boiciuc, A.Blejdea
  • Astra Giurgiu: S.Moroz - R.Zamfir, A.Stoian, I.Giuroiu, R.Riza - G.Şerban, C.Danciu, P.Banu, D.Gheorghe, D.Braila - C.Dragu

Dacă la ardeleni situaţia e foarte bună, la Astra totul e diametral opus. Problemele financiare sunt la fel de apăsătoare ca în start de sezon, iar în clasament echipa locul 19, penultimul, cu doua puncte. De menţionat este faptul că au reuşit să recupereze penalizarea de 14 puncte, fără de care ar fi fost pe 16.

Cei de la ”U” s-au impus cu 1-0 runda trecută în derby-ul cu CSA Steaua şi au simplificat ecuţia sezonului regular. Unica reuşită a fost semnată de tânărul Albert Hofman.

În ceea ce-i priveşte pe ardeleni, a fost o victorie importantă, care îi menţine în zona din fruntea clasamentului. Ocupă locul secund, cu 33 de puncte. Petrolul are 39, Hermannstadt 31.

”Au mulţi jucători cu experienţă, ştiam că o să avem un meci foarte dificil. Am jucat foarte bine în prima repriză, din punctul meu de vedere, chiar am avut ritm, am avut câteva situaţii de a marca. Ei au fost periculoşi doar printr-un corner, din cât îmi aduc aminte. Dar, din păcate, în repriza a doua chiar am cedat iniţiativa, nu am mai reuşit să ţinem de minge, să pasăm, să fim la fel de relaxaţi, să zic eu aşa, ca şi în prima repriză. Atunci am hotărât să cedăm deliberat terenul, să ne apărăm şi să încercăm să jucăm un pic pe contre.

Normal că a fost de bun augur şi intrarea lui Blejdea, care, până la momentul golului, nu pot să zic că a avut o evoluţie prea bună. Dar, până la urmă, calitatea unu contra unu a făcut diferenţa”,
a spus Linkar, după victoria cu CSA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele