Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Astra Giurgiu - Academica Clinceni, 0-2. Trupa lui Ilie Poenaru a făcut spectacol pe finalul meciului

Superliga Publicat pe 6 nov 2020
mail-share icon Email

Formaţia Academica Clinceni a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în primul meci al etapei a X-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Markovici, în minutul 86, şi Petrescu, în minutul 90+3.

Astra - Clinceni 0-2 (Markovici 87, Petrescu 93)

Echipele de start

  • Astra (4-3-3): Lazar – Sousa, Graovac, Găman, Radunovic – Canadjija, Crepulja, Stahl – Merloi, Azulay, Budescu. Antrenor: Alexandru Radu
    Academica Clinceni (4-2-3-1): Vâlceanu - Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu - Bautista Cascini, Cebotaru -Andronic, Tanase, Cordea – Rusescu. Antrenor: Ilie Poenaru

Min. 94 Fluier final! Academica Clinceni reuşeşte a treia victorie consecutivă în Casa Liga 1, după partida câştigată pe terenul Astrei Giurgiu, scor 0-2. 

Min. 93 GOOOOOOOL Academica!  Petrişor Petrescu majorează diferenţa pentru formaţia din Clinceni. Petrescu a fost lăsat cu poarta goală de acelaşi Markovici, care a reuşit o acţiune foarte frumoasă. 

Min. 87 GOOOOOOOL Academica! Markovici îl învinge pe Lazar la colţul scurt în urma unui contraatac de manual reuşit de Academica Clinceni. 

Min. 79 Constantin Budescu îl încearcă din nou pe Vâlceanu cu o execuţie cu ristul exterior, însă portarul Academicii este la post şi scoate mingea cu puţine emoţii. 

Min. 63 Vâlceanu respinge excelent o centrare periculoasă, pe jos, trimisă în careul Academicii Clinceni de Constantin Budescu.

Min. 60 Petrişor Petrescu îl înlocuieşte pe Cristi Tănase. 

Min. 48 Cristi Tănase vede cartonaşul galben după ce a oprit neregulamentar un contraatac periculos al Astrei Giurgiu. 

Min. 46 A început a doua repriză.

La pauză, Astra Giurgiu - Academica Clinceni este 0-0. Ambele echipe s-au anihilat reciproc din punct de vedere tactic, într-o primă repriză în care ocaziile de gol au lipsit şi de o parte, şi de alta.  

Min. 27 Prima schimbare la Academica Clinceni! Ilie Poenaru îl scoate pe Răzvan Andronic (20 de ani), fotbalist eligibil pentru regula U21, şi îl introduce pe bulgarul Tsvetelin Chunchukov (25 de ani).

Min. 12: David Lazar are prima intervenţie bună din această partidă, la un şut periculos din partea lui Bautista Cascini. 

Min. 1: A început meciul de la Giurgiu! 


Look Sport transmite partida dintre Astra Giurgiu şi Academica Clinceni, vineri, de la ora 17:00. Cele mai importante şi spectaculoase faze ale duelului din etapa a zecea, din Casa Liga 1, vor fi redate live video pe site-ul www.looksport.ro.

Astra Giurgiu - Academica Clinceni, LIVE pe Look Sport, de la 17:00

În acest meci se vor înfrunta una dintre revelaţiile sezonului în Casa Liga 1 şi, probabil, cea mai mare dezamăgire de până acum. Academica Clinceni surprinde pe toată lumea după primele nouă etape disputate. Obişnuită să se lupte pentru evitarea retrogradării, trupa pregătită de Ilie Poenaru se clasează pe locul şapte, cu 13 puncte acumulate. ”Academicienii” au trei victorii, patru egaluri şi doar două înfrângeri, un golaveraj de 8-6, şi dau senzaţia după aproape o treime scursă din sezonul regulat al primului eşalon că pot fi o echipă cu pretenţii la un loc de play-off.

De cealaltă parte, Astra Giurgiu ocupă ultimul loc în Casa Liga 1. ”Lanterna roşie” are doar patru puncte câştigate şi un parcurs dezastruos pentru o formaţie care câştiga campionatul în 2016: o victorie, un egal, şase înfrângeri şi un golaveraj de 9-17. Giurgiuvenii mai sunt şi loviţi de ghinion. Când, în sfârşit, soarele părea să răsară pe strada lui Budescu & co., după victoria cu scorul de 4-0 în faţa Politehnicii Iaşi, întregul lot a fost decimat de coronavirus. Astfel, pe lângă diferenţa majoră din clasament, Academica Clinceni este echipa care porneşte drept favorită şi din cauza problemelor provocate la Giurgiu de virusul asiatic.   

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele