Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. S-a marcat din nou LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. S-a marcat din nou
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

VIDEO | Astra Giurgiu - Poli Iaşi 4-0. Budescu & co. au făcut spectacol pe finalul partidei

Astra Giurgiu Publicat pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19563488/1/122686036-764701707643481-3381657498591465239-n.jpg

Astra Giurgiu a învins-o, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), pe Poli Iaşi, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Pentru giurgiuveni este prima victorie din actuala ediţie a primului eşalon.

Golurile au fost marcate de Găman ’62, Budescu ’84 (penalti), Wuthrich ’89 şi Radunovic '90+2 (penalti).

În minutul 30, de la oaspeţi a fost eliminat Francisc Cristea. Şi gazdele au avut un jucător eliminat, în minutul 52, pe Valentin Gheorghe.

Astra - Poli Iaşi 2-0 (Gaman 62, Budescu 84, Wuthrich 90, Radunovic 92)

Echipele de start:

  • Astra: Lazar - D. Bruno, Graovac, Găman, Radunovic - G. Şerban, Crepulja, Stahl - V. Gheorghe, Montini, Budescu
    Rezerve: Popa, De Sousa, Graur, Moise, Merloi, Wuthrich, Balaure, Canadija, Dima
  • Poli Iaşi: Bosz - Cabral, De Iriondo, Baxevanos, Buşu - F. Cristea, Onea, Passaglia - Platini, A. Cristea, Popadiuc
    Rezerve: Brînză, Chacana, Assulin, Zajmovic, Atska, Talmaciu, Calcan, A. Stan

Min. 94 Arbitrul a fluierat finalul partidei! Astra se impune cu un necruţător 4-0 în faţa Politehnicii Iaşi!

Min. 92 GOOOOL Astra! Radunovic punctează şi el din penalty, în condiţiile în care Budescu a fost scos de pe teren. Execuţia a fost una fără emoţii, identică cu cea a mijlocaşului giurgiuvenilor.  

Min. 90 GOOOL Astra! Wuthrich duce scorul la 3-0, fără nicio şansă pentru Bosz, după o pasă foarte bună primită de la Radunovic.

Min. 84 GOOOL Astra! Constantin Budescu transformă impecabil o lovitură de pedeapsă. Portarul Bosz nu a avut nicio reacţie!

Min. 62 GOOOOL Astra! Valerică Găman înscrie cu o lovitură de cap şi deschide scorul pentru Astra Giurgiu. Constantin Budescu i-a oferit centrarea dintr-o lovitură de colţ. 

Min. 52 Valentin Gheorghe vede al doilea cartonaş galben. Egalitatea numerică a fost restabilită. 

Min. 47 Montini ratează incredibil cu capul, după ce a primit o centrare ideală!

Min. 46 A început a doua repriză.

Astra - Poli Iaşi este 0-0 la pauză!

Min. 44 Lazar respinge excelent un şut periculos al lui Doru Popadiuc. Deşi Astra are posesia după ce Poli Iaşi a rămas în 10, moldovenii reuşesc să fie mai periculoşi. 

Min. 30 Francisc Cristea (Poli Iaşi) vede cartonaşul roşu direct după o intrare cu crampoanele la Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu). Gheorghe a văzut şi el cartonaşul galben. Din fericire, niciunul dintre jucători nu s-a accidentat. 

Min. 8 Calcan, care l-a înlocuit pe Onea, vede cartonaşul galben la doar cinci minute de când a intrat în teren pentru Poli Iaşi, după o intrare dură.

Min. 3 Poli Iaşi începe meciul ofensiv. Lazar reuşeşte o paradă foarte bună şi evită o deschidere de scor rapidă la reluarea lui Platini.

Min. 1 A început partida!

mail-share icon Email
viewscnt