Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Astra Giurgiu - Poli Iaşi 4-0. Budescu & co. au făcut spectacol pe finalul partidei

Astra Giurgiu Publicat pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19563488/1/122686036-764701707643481-3381657498591465239-n.jpg

Astra Giurgiu a învins-o, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), pe Poli Iaşi, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Pentru giurgiuveni este prima victorie din actuala ediţie a primului eşalon.

Golurile au fost marcate de Găman ’62, Budescu ’84 (penalti), Wuthrich ’89 şi Radunovic '90+2 (penalti).

În minutul 30, de la oaspeţi a fost eliminat Francisc Cristea. Şi gazdele au avut un jucător eliminat, în minutul 52, pe Valentin Gheorghe.

Astra - Poli Iaşi 2-0 (Gaman 62, Budescu 84, Wuthrich 90, Radunovic 92)

Echipele de start:

  • Astra: Lazar - D. Bruno, Graovac, Găman, Radunovic - G. Şerban, Crepulja, Stahl - V. Gheorghe, Montini, Budescu
    Rezerve: Popa, De Sousa, Graur, Moise, Merloi, Wuthrich, Balaure, Canadija, Dima
  • Poli Iaşi: Bosz - Cabral, De Iriondo, Baxevanos, Buşu - F. Cristea, Onea, Passaglia - Platini, A. Cristea, Popadiuc
    Rezerve: Brînză, Chacana, Assulin, Zajmovic, Atska, Talmaciu, Calcan, A. Stan

Min. 94 Arbitrul a fluierat finalul partidei! Astra se impune cu un necruţător 4-0 în faţa Politehnicii Iaşi!

Min. 92 GOOOOL Astra! Radunovic punctează şi el din penalty, în condiţiile în care Budescu a fost scos de pe teren. Execuţia a fost una fără emoţii, identică cu cea a mijlocaşului giurgiuvenilor.  

Min. 90 GOOOL Astra! Wuthrich duce scorul la 3-0, fără nicio şansă pentru Bosz, după o pasă foarte bună primită de la Radunovic.

Min. 84 GOOOL Astra! Constantin Budescu transformă impecabil o lovitură de pedeapsă. Portarul Bosz nu a avut nicio reacţie!

Min. 62 GOOOOL Astra! Valerică Găman înscrie cu o lovitură de cap şi deschide scorul pentru Astra Giurgiu. Constantin Budescu i-a oferit centrarea dintr-o lovitură de colţ. 

Min. 52 Valentin Gheorghe vede al doilea cartonaş galben. Egalitatea numerică a fost restabilită. 

Min. 47 Montini ratează incredibil cu capul, după ce a primit o centrare ideală!

Min. 46 A început a doua repriză.

Astra - Poli Iaşi este 0-0 la pauză!

Min. 44 Lazar respinge excelent un şut periculos al lui Doru Popadiuc. Deşi Astra are posesia după ce Poli Iaşi a rămas în 10, moldovenii reuşesc să fie mai periculoşi. 

Min. 30 Francisc Cristea (Poli Iaşi) vede cartonaşul roşu direct după o intrare cu crampoanele la Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu). Gheorghe a văzut şi el cartonaşul galben. Din fericire, niciunul dintre jucători nu s-a accidentat. 

Min. 8 Calcan, care l-a înlocuit pe Onea, vede cartonaşul galben la doar cinci minute de când a intrat în teren pentru Poli Iaşi, după o intrare dură.

Min. 3 Poli Iaşi începe meciul ofensiv. Lazar reuşeşte o paradă foarte bună şi evită o deschidere de scor rapidă la reluarea lui Platini.

Min. 1 A început partida!

mail-share icon Email
viewscnt