Ultima oră
Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open

VIDEO | Astra Giurgiu şi Viitorul Constanţa s-au încurcat reciproc. ”Astralii” au asediat poarta lui Căbuz, însă goalkeeper-ul Viitorului a făcut un meci mare

Superliga Publicat pe 31 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19941123/9/poza-meci-viitorul-astra.png

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Viitorul, în etapa a 20-a din Casa Liga 1.

 



Au marcat: Wuthrich 61' / G. Ganea 10'.

0-1, min. 10: Măţan a şutat din voleu, de la 17 de metri, balonul a lovit bara laterală şi a revenit la Ganea, care a înscris în poarta goală;

1-1, min. 65: Montini a şutat din interiorul careului mare, Căbuz a respins balonul în faţă, iar Wuthrich a marcat în poarta goală.

- În minutul 31, arbitrul Ovidiu Haţegan a avut nevoie de îngrijiri medicale la gamba stângă. Meciul a fost întrerupt circa două minute, apoi centralul a continuat partida.

Au evoluat următoarele echipe:

Astra: Mihai Popa - Graovac, V. Găman (Jovanovic 86'), Boe Kane - Merloi (Montini 46'), Canadija, Wuthrich (Stahl 67'), Crepulja, David Bruno - V. Gheorghe, Budescu. Antrenor: Eugen Neagoe.

Viitorul: Căbuz - Dussaut (R. Benzar 46'), Artean, Dobrosavlevici, Boboc - Babunski (C. Matei 54'), Gaztanaga, Ciobanu - Grădinaru (Ely Fernandes 54'), G. Ganea (Sabala 75'), Măţan (Pitu 85'). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Canadija 28', Budescu 45'+3', Boe Kane 78', Graovac 82' / Dussaut 22', Babunski 50', Artean 64'.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Radu Ghinguleac, Mihăiţă Necula - Andrei Antonie;

Observator de arbitri: Cristian Nica.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul se menţine pe locul 8, cu 25 de puncte. Astra ocupă locul 13, cu 19 puncte.

FCSB conduce în clasamentul din Casa Liga 1, cu 45 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 41 de puncte, şi de CS Universitatea Craiova, cu 37 de puncte.

Astra – Viitorul 1-1 (Wuthrich 61 / Ganea 10)

Iată echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19941123/3/viitorul-astra.png

Min. 90 + 4: Ovidiu Haţegan fluieră finalul meciului. Astra - Viitorul s-a terminat 1-1. 

Min. 90 + 1: Valentin Gheorghe îşi face bine mingea pentru şut cu un dribling scurt, însă trimite mingea destul de slab, pe lângă poarta lui Căbuz. 

Min. 89: Jovanovic, fundaşul central al Astrei, reia periculos o centrare venită de la Budescu din corner, însă defensiva lui Rednic scapă din nou cu faţa curată. 

Min. 88: Dobrosavlevici respinge peste poartă o centrare în forţă trimisă de Constantin Budescu. Fundaşul Viitorului a fost aproape de autogol, însă până la urmă intervenţia sa s-a dovedit extrem de utilă.

Min. 86: Lovitură grea pentru Astra! Fundaşul Valerică Găman, stâlpul defensivei giurgiuvene, a ieşit accidentat. În locul său a intrat Jovanovic. 

Min. 84: Schimbare la Viitorul! Iese Măţan şi intră Pitu. 

Min. 82: Valentin Gheorghe are o nouă ocazie, însă şutează slab, iar Căbuz reuşeşte să respingă în corner.

Min. 82: Graovac (Astra) vede şi el cartonaşul galben.

Min. 78: Boe-Kane (Astra Giurgiu) vede cartonaşul galben.

Min. 76: O nouă ocazie a Astrei! Stahl trage din întoarcere puternic, din careu, pe lângă poartă, după ce Budescu a ţinut de minge şi l-a servit, făcând din nou o demonstraţie de tehnică pură. 

Min. 75: Schimbare la Viitorul! Iese Ganea, cel care a deschis scorul, intră Salabala.

Min. 73: Montini a intrat bine în joc. Atacantul Astrei îl pune din nou la încercare pe Căbuz, care respinge in extremis în corner. 

Min. 70: Contact dur între Cosmin Matei de la Viitorul şi Yann Boé-Kane de la Astra.

Min. 66: Schimbare la Astra! Intră Stahl şi iese marcatorul golului egalizator pentru giurgiuveni Wuthrich.

Min. 65: Viitorul este în corzi! Montini îl pune la grea încercare pe Căbuz, care respinge foarte bine o minge grea. Până acum, portarul constănţenilor este omul meciului. 

Min. 64: Artean (Viitorul) vede cartonaşul galben.

Min. 61: GOOOL Astra! Wuthrich aduce egalarea pentru giurgiuveni, după ce în primă fază Montini nu a putut să îl învingă într-o situaţie de 1 vs 1 pe Căbuz. 

Min. 53: Mircea Rednic face o dublă schimbare. Îl scoate pe Babunski şi îl introduce pe Cosmin Matei. Rednic îl înlocuieşte şi pe Grădinaru cu Fernandes.

Min. 50: Babunski, decarul Viitorului Constanţa, vede cartonaşul galben.

Min. 46: A început a doua repriză! Schimbare la Viitorul, intră Romario Benzar în locul lui Dassaut, avertizat în prima repriză. Schimbare şi la Astra intră Montini, în locul lui Merloi.

Min. 40 + 3: Budescu vede cartonaşul galben pentru proteste. La scurt timp, arbitrul fluieră finalul primei reprize. 

Min. 40 + 1: Valentin Gheorghe trage de la aproximativ 20 de metri, însă Căbuz reţine în doi timpi fără prea mari emoţii însă. 

Min. 38: Căbuz este din nou pus la încercare de Budescu. De data aceasta, portarul Viitorului boxează un şut trimis din lovitură liberă de decarul Astrei.

Min. 32: Arbitrul Ovidiu Haţegan primeşte îngrijiri medicale. Din fericire, centralul poate continua partida, nefiind ceva grav. 

Min. 28: Canadjija (Astra) vede cartonaşul galben.

Min. 27: Artean, fundaşul central al Viitorului Constanţa, greşeşte incredibil, însă nici Valentin Gheorghe şi nici Constantin Budescu nu reuşesc să profite. 

Min. 23: Constantin Budescu îi dă emoţii din nou portarului Căbuz, de data aceasta cu un şut puternic din voleu. Portarul prinde în doi timpi, fiind foarte aproape să scape mingea în faţă, ceea ce ar fi putut conduce la egalarea ”astralilor”. 

Min. 22: Dassaut (Viitorul) vede cartonaşul galben.

Min. 19: Grădinaru (Viitorul) a fost foarte aproape să îşi dea autogol, însă bara l-a salvat pe Căbuz. 

Min. 18: Valentin Gheorghe îl pune la grea încercare pe Căbuz cu un şut la colţul scurt, după o pasă de efect din partea lui Constantin Budescu. 

Min. 10: GOOOL VIITORUL! George Ganea deschide scorul pentru constănţeni, îndeplinind o simplă formalitate, după ce Alexandru Măţan a trimis un voleu spectaculos în bara porţii lui Popa. 

Min. 5: Constantin Budescu a fost foarte aproape să reuşească golul campionatului. Decarul şi căpitanul Astrei l-a prins pe picior greşit pe Căbuz, portarul Viitorului, care a avut mari probleme în respingerea şutului de la jumătatea terenului, însă în cele din urmă s-a dovedit a fi inspirat. 

Min. 1: A început meciul!

Astra Giurgiu – Viitorul Constanţa se joacă duminică, de la ora 14:00, în direct pe Look Sport. Fazele importante ale jocului din etapa a 20-a, din Casa Liga 1, vor fi redate de site-ul www.looksport.ro.

Astra Giurgiu – Viitorul Constanţa se vede la Look Sport, ASTĂZI, de la 14:00. Echipele probabile

Niciuna dintre echipe nu îşi permite să mai facă vreun pas greşit. În timp ce Astra Giurgiu (locul 13, 18 puncte) nu a scăpat încă de emoţiile luptei pentru evitarea retrogradării, Viitorul Constanţa (locul 8, 24 de puncte) este angrenată în prinderea unei poziţii de play-off, care să le asigure constănţenilor o clasare în primele şase echipe ale campionatului, la finalul sezonului regulat.

O victorie pentru giurgiuveni ar însemna o gură de aer în lupta pentru evitarea retrogradării şi menţinerea unor şanse reale pentru lupta la play-off. În caz contrar, problemele de la Astra se pot adânci şi mai mult. De cealaltă parte, la Viitorul, un succes îi menţine pe dobrogeni în ceafa celor de la Academica Clinceni (locul 5, 30 de puncte) şi Chindia Târgovişte (locul 6, 28 de puncte), formaţii care par în acest moment favorite să ocupe ultimele poziţii ce duc în play-off. Nu trebuie excluse din această întrecere nici Botoşani, Gaz Metan Mediaş, UTA şi chiar şi Dinamo.

Astra şi Viitorul promit o partidă disputată, dar şi spectaculoasă. Sunt două echipe care practică un fotbal ofensiv, plăcut ochiului, dar care sunt şi vulnerabile în privinţa defensivei. Giurgiuvenii au marcat în 19 meciuri 24 de goluri şi au încasat 30, în timp ce constănţenii au punctat de 27 de ori şi au primit 26 de goluri. În meciul tur, Viitorul s-a impus categoric, pe teren propriu, cu scorul de 4-1. 

Echipe probabile:

  • Astra: M. Popa - Jovanovici, Graovac, V. Găman, D. Bruno - Crepulja - Wutrich, Budescu, Canadjija, Răduţ - Stahl
  • Rezerve: Bolboaşă, V. Gheorghe, Azulay, Montini, Merloi, Boe-Kane, Riza, Balaure, Dr. Gheorghe
  • Absenţi: Sousa (suspendat), Fatai, Al. Ioniţă II, Takayuki (contracte suspendate)
  • Antrenor: Eugen Neagoe
  • Viitorul: Cojocaru - R. Benzar, V. Ghiţă, Dobrosavlevici, Boboc - A. Ciobanu, Artean, Babunski - Măţan, Luckassen, Ely Fernades
  • Rezerve: Căbuz, Dussaut, Mladen, De Nooijer, G. Ganea, Haită, C. Matei, Gaztanaga, Pitu
  • Absenţi: Casap, Josemi (accidentaţi)
  • Antrenor: Mircea Rednic
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele