Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO | Astra - Sepsi 2-2. Safranko a egalat la ultima fază

Superliga Publicat pe 13 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19479208/7/da2.jpg

Astra Giurgiu şi Sepsi Sfântu-Gheorghe au terminat la egalitate, scor 2-2, în etapa II din Casa Liga 1. Trupa lui Bogdan Andone a condus cu 2-1, dar s-a văzut egalată, în minutul 90+5, la ultima fază.

Cei de la Astra nu au forţat pe durata celor 90 de minute, dar au făcut suficient pentru a câştigat în faţa lui Sepsi, care deocamdată nu arată jocul solid din finalul sezonului trecut. Gheorghe a deschis scorul, cu o lovitură de cap. La scurt timp, echipa lui Leo Grozavu a ripostat, prin reuşita căpitanului Bouhenna, care a profitat de o greşeală în defensiva Astrei.

”Dubla” lui Gheorghe a modificat tabela la 2-2, dar giurgiuvenii au tremurat pe final, după ce acelaşi Valentin Gheorghe a fost eliminat, în minutul 87, după ce a văzut două cartonaşe galbene. La ultima fază, Safranko a marcat şi a ”smuls” un punct pentru Sepsi, la una din puţinele ocazii.

LIVE pe Look Plus: Astra - Sepsi 2-2 (V. Gheorghe 15, 47 / Bouhenna 24, Safranko 90+5)

Echipele de start:

  • Astra: Lazar - Dias, Graovac, Dima, Radunovic - Crepulja, Moise, Şerban - Gheorghe, Alibec, Răduţ
  • Rezerve: Bolboaşă, Seto, Găman, Merloi, Fatai, Balaure, Ioniţa, Stahl, Riza
  •  
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Ştefan - Aganovic, Fofana, Purece - Golofca, Carnat, Vlad Mitrea
  • Rezerve: Fernandez, Safranko, Fulop, Kovacs, Nouvier, Tincu, Ştefănescu, Achahbar, Delgiannidis

Minutul 90+5: Slovacul Safranko egalează la ultima fază!



Minutul 86: Gheorghe vede al doilea galben şi e eliminat!

Minutul 47: Valentin Gheorghe trage imparabil cu stângul şi scorul devine 2-1.

Minutul 24: Căpitanul lui Sepsi, Bouhenna se vede singur în careul mic, fiind scăpat de fundaşii adverşi şi nu ratează ocazia de a restabili egalitatea.


Minutul 15: Valentin Gheorghe deschire scorul, cu o lovitură de cap. Este primul gol pentru fotbalistul Astrei în campionat, după aproape 7 luni.

Minutul 1: Start de meci!


Astra - Sepsi este meciul "răniţilor". Cele două echipe au dezamăgit în startul acestui sezon, fiind singurele formaţii fără gol marcat în noua ediţie a Ligii 1. Astra ocupă ultimul loc înaintea partidei de duminică seară, fără niciun punct şi cu golaveraj 0-5. 

Sepsi are o remiză şi un eşec. Singurul punct obţinut de covăsneni este unul preţios. În runda trecută Sepsi i-a furat un punct campioanei CFR Cluj, după o remiză albă în Gruia. Astfel, Sepsi ocupă locul 13.

Ultimele meciuri dintre Astra şi Sepsi au fost foarte spectaculoase. În ultimele patru meciuri directe s-au marcat nu mai puţin de 20 de goluri.

Astra - Sepsi. Echipele probabile:

Cei doi antrenori au mai multe probleme de lot înaintea meciului de la Giurgiu. Bogda Andone nu poate miza pe Alexandru Dandea, suspendat, şi pe Constantin Budescu, accidentat. De la oaspeţi vor absenta Andrei Dumiter, Gabriel Vaşvari şi Istvan Fulop, cu toţii din cauza unor probleme medicale.

Astra: Lazar - D. Bruno, C. Dima, Graovac, Radunovici - Răduţ, Crepulja, R. Moise - R. Riza, G. Merloi - Alibec

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea, Fl. Ştefan - Achahbar, Fofana, Aganovici, Purece - Carnat, Ştefănescu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele