Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

VIDEO | Astra – UTA 0-0. Gazdele au ratat mult pe final şi nu au putut profita de eliminarea unui adversar

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 9 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20104272/2/uta-astra-2.jpg

 

Astra Giurgiu şi UTA Arad au terminat la egalitate, scor 0-0, în primul meci al ultimei etape din sezonului regulat. Partida nu a fost una bogată în ocazii, dar gazdele puteau da lovitura pe final de meci, graţie eliminării rusului Shliakov, care a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 70.

Elevii lui Eugen Neagoe au forţat în atac şi au avut 10 lovituri de la colţul terenului, dar imprecizia fotbaliştilor giurgiuveni, precum şi intervenţiile de senzaţie ale lui Iacob au păstrat tabela intactă.

Cele două formaţii vor evolua în play-out şi vor porni de la acelaşi număr de puncte.

-------------------------------------

Astra Giurgiu - UTA 0-0

Echipele de start:

  • Astra: Lazar - Raspopovic, Găman, Graovac, Bruno - Canadija, Boe Kane, Merloi - Stahl, Krpic, V. Gheorghe
  • UTA Arad: Fl. Iacob - Tomozei, Erico, Fl. Ilie, Shliakov - Antal, Albu, Vorobjovas, D. Rusu - I. Hora, Ad. Petre

Minutul 88: Valentin Gheorghe îl păcăleşte pe Albu şi trage puternic din poziţie ideală, defensiva celor de la UTA reuşeşte să respingă în corner.

Minutul 82: Ocazie mare Astra! Krpic trage din interiorul careului, dar Iacob respinge cu un reflex perfect, cu piciorul stâng.

Minutul 70: Shliakov îl faultează pe Stahl. Rusul vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Minutul 61: Găman trimite cu capul, după un corner, mingea se duce bine, iar Vorobjovas salvează de pe linia porţii.

Minutul 57: UTA domină în aceste momente. Noul intrat Buhăcianu are o şansă bună de a marca, dar lovitura sa de cap nu îl poate învinge pe Lazar.

Minutul 49: Adi Petre trimite cu capul mult pe lângă poartă cu capul.

Minutul 40: Liviu Antal are o şansă bună, dar nu reuşeşte să deschidă scorul.

Minutul 35: Vorobjovas trage puternic, dar Lazar prinde fără emoţii.

Minutul 30: Adi Petre oferă clipe de panică! Atacantul celor de la UTA se loveşte de un panou publicitar, dar din fericire staff-ul medical l-a repus rapid pe picioare.

Minutul 24: David Bruno a profitat că a fost lăsat liber de adversari şi a încercat o execuţie fină cu exteriorul, care s-a dus însă pe lângă poartă.

Minutul 15: Astra are mai multă iniţiativă, dar lipsesc ocaziile importante.

Minutul 7: Gazdele au trei cornere într-un interval foarte scurt, fără însă a pune mare pericol la poarta lui Iacob.

Minutul 1: A început partida de la Giurgiu!

-------------------------------------------

Astra Giurigu – UTA Arad se joacă vineri, de la 17:30, în direct la Look Sport. Meciul din etapa a 30-a (ultima) a sezonului regular va fi transmis în format live video de către site-ul www.looksport.ro, unde puteţi urmări cele mai importante faze ale duelului precum golurile, ratările, paradele sau deciziile controversate ale arbitrilor.

VIDEO | Astra – UTA se joacă de la 17:30, vineri, la Look Sport. Începe lupta din play-out pentru Conference League

Ambele echipe sunt ieşite din lupta pentru un loc de play-off, însă chiar şi aşa partida nu va fi lipsită de miză deloc. Astra ocupă locul 8 în clasament, cu 37 de puncte, provenite din 9 victorii şi 10 egaluri din 29 de meciuri şi un golaveraj de 38-39. UTA se clasează pe 10, cu 36 de puncte, rezultate din 9 succese şi 9 remize, şi un golaveraj de 26-36.

Anul acesta primele două echipe din play-out vor avea o şansă să prindă un loc în Conference League. După ce se vor duela în manşă unică între ele, câştigătoarea va înfrunta ultima echipă din play-off, de pe poziţie de cupă europeană, tot într-un singur meci, pentru a stabili ultima reprezentantă a României în Conference League.

Ţinând cont de evoluţiile lor din acest sezon, este de aşteptat ca Astra şi UTA să dea tot ce au mai bun pentru a-şi păstra şansele de a juca într-o competiţie intercluburi la nivel european.

Astra este neînvinsă în ultimele şapte meciuri din Casa Liga 1, perioadă în care giurgiuvenii au înregistrat patru succese şi trei egaluri. De cealaltă parte, arădenii au trei înfrângeri şi două victorii în ultimele cinci meciuri din primul eşalon.

În tur, Astra Giurgiu a spulberat-o pe UTA, cu un nemilos 6-0, chiar la Arad.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri