Ultima oră
Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare

VIDEO | Răsturnare incredibilă de scor din minutul 87 în ASU Politehnica Timişoara - Rapid Bucureşti

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20114231/2/rap-asu.jpg

FC Rapid a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), pe ASU Poli Timişoara, în ultimul meci al etapei a III-a a play-off-ului Ligii a II-a.

Au marcat: Alin Ignea 30' / Adrian Bălan 87' (p), Antonio Sefer 90'+1'.

FC Rapid conduce în clasament, cu 42 de puncte, echipă urmată de FC U Craiova, tot cu 42 de puncte, CS Mioveni, 38 de puncte, Dunărea Călăraşi, 35 de puncte, ASU Poli, 33 de puncte, şi Csikszereda, 33 de puncte.

ASU Poli - Rapid 1-2 (Ignea 30 / Bălan 87, Sefer 90 +1)

Echipele de start:

  • ASU Poli: Hindrich – Coadă, Bocsan, Scutaru, Radu - Popovici, Cioinac, Codrea, Plazonja - Axente, Ignea
  • Antrenor: Dan Alexa
  • Rapid: Moldovan – Voicu, Nastos, Dandea, Goge - Costin, Barbu - Sefer, Pânoiu, Hlistei - Bălan
  • Antrenor: Mihai Iosif
  • Stadion: Dan Păltinişanu (Timişoara)
  • Arbitru: Eduard Ioniţă / A1: Alexandru Vodă, A2: Ionuţ Cîmpeanu

Min. 90 + 4: Fluier final! Rapid se impune cu scorul de 2-1 în faţa Politehnicii Timişoara. 

Min. 90 + 1: GOL Rapid! Antonio Sefer îşi păstrează sângele rece şi marchează golul care răstoarnă scorul în favoarea alb-vişiniilor. Rapid conduce cu 2-1.

Min. 87: GOL Rapid! Adrian Bălan transformă fără emoţii lovitura de pedeapsă şi aduce egalarea pentru giuleşteni. Anterior, aceştia marcaseră, însă arbitrul a ales să dicteze penalty.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: La pauză ASU Poli conduce Rapid cu 1-0. 

Min. 30: GOL ASU Poli! Alin Ignea profită cu o execuţie tehnică de două greşeli consecutive în apărarea Rapidului şi deschide scorul pentru bănăţeni.

Min. 1: A început meciul!


Capul de afiş al etapei intermediare se joacă la Timişoara, în direct pe Look Sport+, joi, de la ora 16:30, acolo unde ASU primeşte vizita celor de la Rapid. Ambele echipei au nevoie de victorie cu orice preţ, dar situaţia din clasament e diferită.

Gazdele au un start de play-off modest şi orice punct pierdut îi face să piardă aproape sigur un loc care să ducă direct în Casa Liga 1. Trupa lui Dan Alexa a pierdut runda precendă, pe terenul celor de la Craiova, cu 1-0.

Rapid este lider, Mihai Iosif pare că a revitalizat clubul, ce părea că nu are şanse să fie nici măcar în primele şase la finalul sezonului regulat, după primele meciul cu Grigore antrenor.

Giuleştenii dacă vor triumfa îşi vor consolida şefia în Liga 2, ba mai mult, CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi, ocupantele locurilor 3-4 au meci direct, astfel cei de la Rapid vor câştiga ecart faţă de cel puţi una dintre urmăritoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele