Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Atletico Madrid, favorită să câştige titlul în LaLiga. Sabău: "Echipa mai constantă, de luptători" / Albon: "Merită mai mult decât Real" EXCLUSIV

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 17 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20195011/6/atletico-real.jpg

Atletico Madrid este la un pas să câştige titlul în LaLiga, după rezultatele înregistrate în etapa a 37-a, penultima. FC Barcelona a ieşit din cursă după eşecul de acasă cu Celta Vigo, iar Real Madrid este la două puncte în spatele rivalei Atletico. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, antrenorii Ioan Ovidiu Sabău şi Mirel Albon au convenit că Atletico Madrid merită să câştige campionatul.

Atletico Madrid a reuşit o revenire spectaculoasă în confruntarea cu Osasuna, pe ‘Wanda Metropolitano’. Ante Budimir a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 75, dar Renan Lodi (82’) şi Luis Suarez (88’) au adus victoria pentru echipa pregătită de către Diego Simeone.

Real Madrid a câştigat la Bilbao cu 1-0, graţie reuşitei norocoase a lui Nacho din minutul 68.

FC Barcelona a fost învinsă în mod surprinzător de Celta Vigo, scor 1-2, pe Camp Nou. Leo Messi a deschis scorul în minutul 28, dar ‘dubla’ lui Santi Mina (38’, 89’) a adus victoria oaspeţilor.

În ultima etapă din LaLiga, în direct pe canalele Look Sport, pe 23 mai, Atletico Madrid joacă în deplasare cu Valladolid, iar Real Madrid are meci acasă cu Villarreal.

“Atletico mi se pare echipa mai constantă, de luptători, o echipă organizată, pregătită din punct de vedere fizic. Jucătorii reacţionează exact cum le transmite mesajele Simeone. E o echipă care m-a impresionat prin tot ceea ce a făcut, o echipă disciplinată, care nu cedează. Nu cred că se mai încurcă Atletico, e prea turată. Cred că va câştiga şi ultimul joc, au valoare şi jucătorii înţeleg importanţa jocului.

Barcelona e în reconstrucţie, trebuie să găsească jucătorii şi antrenorul potriviţi. E normal, după atâţia ani, să vină şi o perioadă în care să nu mai câştigi nimic. Mi se pare un lucru firesc, aduci jucători tineri, unii se adaptează, alţii au nevoie de timp”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20195011/4/sab.png

“Cred că meciul de astăzi caracterizează cel mai bine stilul lui Simeone şi stilul lui Atletico Madrid, o echipă care avea la un moment dat 10 sau 11 puncte avans. Să primeşti gol în minutul 75 şi să ai forţa să revii, cred că acesta este modelul câştigător. Cred că Atletico merită mai mult decât Real titlul în acest an. Cred că va fi un meci greu pentru Real Madrid, Villarreal a făcut jocuri foarte bune în acest sezon. Dar şi Atletico are un meci greu. Nivelul de încredere al jucătorilor de la Atletico după victoria de astăzi este mult mai mare, au şansa cea mai mare.

Barcelona n-a fost o echipă constantă, a mai avut perioade slabe. E greu să ai constanţă când ai atâţia jucători tineri, atâţia jucători noi. În acest moment, ar vrea să renunţe la vreo 14 jucători, se vorbeşte tot mai insistent de aducerea lui Xavi ca antrenor. E clar, Barcelona e într-o perioadă de transformări, de reconstrucţie. La nivelul la care sunt ei, nimeni nu are răbdare, vor trofee”, a spus Mirel Albon.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20195011/3/albon.jpg

Clasamentul LaLiga

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20195011/5/clasament-spania.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele