Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Atmosferă complicată la Craiova! Vătăjelu: "E clar că toată lumea e supărată"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 14 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19977717/3/dsc-4316.jpg

Universitatea Craiova pierde din nou teren în faţa echipelor FCSB şi CFR Cluj, după remiza cu Academica Clinceni, scor 0-0, în direct pe Look Sport. Fundaşul Bogdan Vătăjelu a declarat că atmosfera la echipă nu este bună, dar noul antrenor poate aduce schimbarea mult aşteptată.

Craiova are 9 meciuri consecutive fără înfrângere în Casa Liga 1, dar 7 dintre acestea au fost rezultate de egalitate.

Academica Clinceni era pe val după victoria cu FCSB, dar a jucat mai slab în faţa Craiovei. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-2 pentru echipa din Bănie.

În repriza a doua, oaspeţii au părut obosiţi, în condiţiile în care veneau după meciul din Cupă cu FC Botoşani, disputat pe un teren acoperit cu zăpadă.

"E clar că e dezamăgire mare. Ne aşteptam să vină a patra victorie. A fost un teren destul de greu, o echipă care s-a apărat foarte bine şi n-am reuşit să-i desfacem. Sigur, antrenorul a venit doar de o săptămână, n-am avut foarte mult timp să lucrăm tactic. Vom avea mult mai mult timp pentru a pune lucrurile la punct.

Am jucat ultimele trei meciuri, poate că Mister (n.a. – Marinos Ouzounidis) a vrut să odihnească unii jucătorii. Asta e, aşa doreşte dânsul, sunt la dispoziţia lui, încercăm să ne facem treaba când intrăm. Clar nu e la fel ca în partea stângă, dar cred că m-am descurcat destul de bine în partea dreaptă.

Nu-ţi pică bine aceste egaluri, vrem să fim aproape de FCSB şi CFR. E clar că toată lumea e supărată. Antrenorul ne-a spus să fim calmi, liniştiţi, însă trebuie să lăsăm deoparte ce a fost şi să ne gândim la meciul cu Hermannstadt, să ne îmbunătăţim de la zi la zi", a spus Bogdan Vătăjelu, la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19977717/2/clasament-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele