Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

VIDEO | Atmosferă de vis la revenirea Rapidului în Casa Liga 1. 15.000 de fani giuleşteni au amânat startul meciului cu Chindia

Superliga Publicat pe 18 iul 2021
mail-share icon Email


Reveniţi în Casa Liga 1 după o absenţă de şase ani şi două luni, pătimaşii fani ai Rapidului au creat o atmosferă incendiară în debutul meciului cu Chindia Târgovişte, transmis în direct de Look Sport+, pe care l-au întârziat cu mai bine de cinci minute.
 
Cei 15.000 de fani giuleşteni care au intrat pe Arena Naţională au făcut ce ştiu mai bine, au cântat cu patos imnul Rapidului, apoi au aruncat torţe în teren şi l-au obligat pe arbitrul Horaţiu Feşnic să nu fluiere lovitura de start decât după o aşteptare de cinci minute, după ce torţele au fist scoase de pe teren.
 


Printre suporteri şi-au făcut apariţia mai mulţi foşti jucători sau conducători ai Rapidului, printre care şi Daniel Pancu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20300473/2/d3.png
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele