Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Aurel Ţicleanu şi soţia sa, "vedete" într-un reportaj Look Sport Live. Detalii neştiute din căsnicia fostului fotbalist al "Craiovei Maxima": "Eu ţin cu Dinamo!"

Emisiuni Publicat pe 17 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19424131/2/vlcsnap-2020-07-17-16h24m12s979.png


Aurel Ţicleanu şi soţia sa, Cristina Lorena, au acceptat incursiunea Look Sport Live în propria intimitate, la puţin timp de la nunta ca în poveşti pe care fostul fotbalist al "Craiovei Maxima" şi soţia sa au avut-o.
 
La 61 de ani, Ţicleanu se bucură de o poveste de dragoste alături de Cristina Lorena, cu zece ani mai tânără, iar nunta celor doi a avut loc pe 4 iulie, după o perioadă de incertitudine cauzată de pandemia de COVID-19. Într-un dialog comun cu reporterul Look Sport Live, Ţicleanu şi soţia sa au dezvăluit detalii neştiute, atât despre nuntă, cât şi despre relaţia lor de iubire: nunta putea fi amânată, au redus lista invitaţilor de la 140 la 70, iar startul relaţiei a fost unul foarte greu, pentru că actuala soţie, cu care are o relaţie de cinci ani, nu era prea atrasă de trecutul şi prezentul fotbalistic al fostului jucător al "Maximei".
 
Jurist de meserie, Cristina provine dintr-o familie de scriitori şi ţine cu....Dinamo! Restul detaliilor interesante din căsnicia celor doi le puteţi afla urmărind reportarul marca Look Sport Live:

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele