Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

VIDEO | Autogol "de zile mari" în Bayern - Bochum. Thomas Muller a început să râdă

Bundesliga Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20399446/1/tm.png


Fundaşul grec Vasilis Lampropoulos a marcat, sâmbătă, în direct la Look Sport, unul dintre cele mai amuzante autogoluri din istoria recentă a fotbalului, în meciul Bayern - Bochum.
 
După ce Sane, Kimmich şi Gnabry au dus scorul la 3-0, Bayern a mai primit şi un cadou nesperat din partea lui Lampropoulos. Elenul a dejucat o combinaţie între Muller şi Lewandowski, a vrut să-i paseze propriului portar, dar nu a observat că acesta e ieşit dintre buturi. Iar balonul s-a scurs lent în poartă, spre amuzamentul lui Thomas Muller.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele