Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

VIDEO | Autogolul incredibil al lui Crepulja, analizat de un fost fundaş al FCSB: "E clar că asta a vrut să facă... Îmi pare rău pentru el"

Superliga Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

Meciul Astra - CFR Cluj, scor 0-2, a avut parte de o fază rar văzută pe terenurile de fotbal: scorul a fost deschis după un autogol incredibil al lui Ljuban Crepulja.

Prezent în studioul Fotbal Look, în direct pe Look Plus, Octavian Abrudan, fost jucător la FCSB, U Cluj sau Rapid, a comentat faza, precizând că mijlocaşul croat poate invoca şi ghinionul la această fază.

Totuşi, Abrudan recunoaşte că această fază a înclinat decisiv balanţa în favoarea CFR-ului, după o repriză extrem de echilibrată.

”E clar că a lovit greşit. E clar că a vrut să trimită în corner. A fost presat de un adversar şi a dat în poartă. Mie îmi pare rău de el, pentru că este un jucător care îmi place. Execuţia lui a făcut ca CFR să intre la cabine cu avantaj, deşi a fost o repriză egală", a declarat Octavian Abrudan la Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele