Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

VIDEO | Autogolul lui Grameni a făcut diferenţa. FCSB a învins Farul cu 1-0

Superliga Publicat pe 4 nov 2021
mail-share icon Email

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a 13-a din Casa Lig1 1.

  • A marcat Grameni, în minutul 13 (autogol).

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Rădăslăvescu (Sali ’75), Artean, Grameni (Pitu ’75) – Ciobanu (Purece ’86), Betancor (Petre ’75), Chiţu (Ganea ’46).  Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Şut ’69), Oaidă, Fl. Tănase – V. Gheorghe (Cordea ’57), Keşeru (Budescu ’85), Oct. Popescu (Stoica ’85). Antrenor: Edward Iordănescu


Farul – FCSB 0-1 (ag. Grameni 13)

Echipele de start:

  • Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, de Nooijer – Rădăslăvescu, Artean, Grameni – Chiţu, Jefte, Ciobanu.
    Rezerve: Brănescu – Buta, Ganea, Petre, Popescu, Georgescu, Pitu, Purece, Sali.
    Antrenor: Gică Hagi.

  • FCSB: Vlad – Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Oaidă, Tănase – V. Gheorghe, Keşeru, Oct. Popescu.
    Rezerve: Straton – Haruţ, Şut, Budescu, Dumiter, Stoica, Perianu, Musi, Cordea.
    Antenor: Edi Iordănescu.

Min. 90+3: Final de meci, FCSB se impune cu 1-0.

Min. 86: Ratare incredibilă a lui Cordea! Se trezeşte din postura unu contra unu cu portarul, încearcă să îl dribleze pe Aioani, dar acesta din urmă plonjează şi respinge în lateral.

Min. 77: Probleme serioase pe faza de apărare pentru FCSB. Norocul echipei lui Iordănescu e că Farul nu găseşte variantele cele mai bune la finalizare.

Min. 69: Farul se apropie periculos de poarta lui Vlad, dar nu reuşeşte să trimită şuturi cadrate. FCSB e din ce în ce mai puţin periculoasă în atac.

Min. 59: FCSB încearcă să îngheţe jocul, dar Farul găseşte variante. Ghiţă trimite pe lângă poartă cu capul, în urma unei lovituri libere.

Min. 50: Farul începe mai bine partea secundă. Pune presiune pe fundaşii laterali ai FCSB-ului.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45+1: Final de primă repriză.

Min. 45+1: Lovitură liberă periculoasă a Farului. Bate Grameni, Vlad respinge în lateral.

Min. 40: Ratare mare a lui Oct. Popescu. Trimite puţin pe lângă poarta Farului, din câţiva metri.

Min. 31: Farul mai echilibrează partida, posesia se mai echilibrează. Cel mai periculos om al echipei lui Hagi, Chiţu.

Min. 24: Farul revine în atac, dar o lovitură liberă a lui Grameni e respinsă uşor de fundaşii FCSB-ului. Hagi, nervos la marginea terenului.

Min. 20: FCSB prinde încredere după deschiderea de scor. E şi mai periculoasă la poarta lui Aioani.

Min. 13: GOOOL FCSB! După o fază frumoasă de atac a vicecampioanei, Tănase pasează în faţa porţii iar Grameni îşi deviază balonul în propria poartă.

Min. 11: FCSB şutează spre poarta lui Aioani, prin Oct. Popescu. Execuţia tânărului se duce aproape de cadrul porţii.

Min. 7: Cea mai mare şansă de gol aparţine Farului! O reluare cu capul a lui Chiţu trece puţin pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 5: Centrare prea lungă a lui Radunovic pentru Olaru. Mijlocaşul FCSB-ului încearcă să reia din săritură, dar trimite în afara terenului.

Min. 2: Meci cu ritm la Constanţa, se joacă pe contre. Însă, până acum fără şuturi periculoase.

Min. 1: Începe partida! 


FCSB a motivat totul prin faptul că la data iniţială a meciului avea 16 jucători indisponibili, dintre care 9 aveau COVID sau erau în izolare, iar alţi 7 erau accidentaţi. LPF a precizat atunci că meciul se va amâna pe joi, dar acest lucru a provocat reacţii după ce anul trecut alte echipe aflate în situaţii asemănătoare, Sepsi, Viitorul, FC Voluntari sau „U” Cluj nu au găsit aceeaşi înţelegere din partea LPF. Mai mult, „U” Cluj a pierdut la „masa verde” chiar cu Farul, în timp ce celalalte trei echipe au fost obligate să joace chiar dacă nu mai aveau disponibile decât rezervele.

Înaintea meciului de joi, FCSB are 27 de puncte şi se află pe poziţia a treia, la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj şi la un punct în urma celor de la CSU Craiova, dar au şi un meci mai puţin disputat. De cealaltă parte, Farul e şaptea în clasament şi are 21 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele