Ultima oră
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi
Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania
Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United

VIDEO | Banciu, despre Man, Mihăilă şi Ianis Hagi: "În Franţa n-ar juca niciodată titulari!" Motivul pentru care cei trei ar "eşua" în Ligue 1

Emisiuni Publicat pe 28 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20146036/1/man-mihaila-ianis-ligue-1.jpg
  • Fotbal All Inclusive e LIVE pe Look Sport+ şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:30.
Radu Banciu a vorbit la Fotbal All Inclusive despre diferenţa enormă în ceea ce priveşte pregătirea fotbaliştilor români din punct de vedere fizic, în comparaţie cu ceea ce se întâmpă în campionatul Franţei.
Realizatorul TV spune că cei mai buni tineri jucători români din acest moment, Valentin Mihăilă, Dennis Man sau Ianis Hagi, n-ar avea nicio şansă să joace titulari la formaţiile din Ligue 1, din cauza diferenţelor mari din punct de vedere fizic. Asta deşi cei trei au jucat constant în Serie A, pentru Parma, cum e cazul lui Man şi Mihăilă, sau în Scoţia, la Rangers, în cazul lui Ianis Hagi.
 
 
 
"În momentul în care ajungi acolo (n.r. în Franţa), cum a păţit Bănel Nicoliţă, când a ajuns în Franţa el nu intra în lot pentru că din punct de vedere fizic era sub toţi de la Nantes. Nouă ni se părea că e Ben Johnson când o lua la fugă, dar nu avea nicio valoare din punct de vedere fizic. Nu putea să facă faţă într-un asemenea campionat.
 
Uite, de exemplu, ăştia doi de la Parma, Mihăilă şi Man, dacă ar juca în Franţa n-ar intra niciodată titulari. Pentru că niciunul dintre ei nu are volum - i-am văzut la Parma. Ianis Hagi nici nu mai vorbesc. Nici în liga a doua franceză n-ar putea fi titular. Asta înseamnă că mai mult de să-i bagi 20, maxim 25 de minute, dar într-o situaţie d-asta, cu o echipă lamentabilă... Îl bagi în minutul 70 sau 65. E un jucător care nu poate să facă faţă fizic la un contact în Ligue 1 sau Ligue 2", a spus Radu Banciu în cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive, de pe Look Sport+.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele