Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

VIDEO | Banciu, despre "suporterii de carton ai Barcelonei": "Acum ţin toţi cu PSG"

Emisiuni Publicat pe 17 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19987272/2/radu-banciu-psg-barcelona.jpg

  • Fotbal All Inclusive e LIVE pe Look Sport+ şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:30.

Banciu a vorbit despre partida Barcelona - PSG, scor 1-4, din optimile Ligii Campionilor, precizând că investiţiile masive făcute la echipa franceză au făcut ca mulţi microbişti să schimbe taberele şi să se declare fani ai finalistei Champions League din 2020.

Realizatorul TV a criticat în termeni duri şi penalty-ul din care Lionel Messi a deschis scorul în confruntarea cu PSG.



"Singurul regret e că fanii Barcelonei sunt acum fanii lui PSG. Nu mai ţine nimeni cu Barcelona, după cum aţi observat. Nici pe reţelele de socializare... Nu mai vezi nici fetele din generaţia Corinei Caragea filmându-se pe Instagram prin parcul Güell, nu mai vezi pe nimeni mergând la cumpărături prin Barcelona. Dacă mai vezi câte unul sau una care a terminat un terminat un liceu industrial de prin Bucureşti şi ţine cu PSG. Suporterii de carton ai Barcelonei, care nu erau anunţaţi de nimic în istoria fotbalului au devenit în mare parte, nu zic toţi, au devenit în mare parte suporterii lui PSG. Ei probabil vor deveni suporterii Arminiei Bielefeld, dacă va fi preluată de un investitor din zona Golfului", a spus Banciu la Fotbal All Inclusive, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele