VIDEO | BARAJUL PENTRU LIGA 1 ÎNCEPE LA CLUJ. ”U”-HERMANNSTADT, LIVE PE LOOK PLUS - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Liga II Noutăți Video

VIDEO | BARAJUL PENTRU LIGA 1 ÎNCEPE LA CLUJ. ”U”-HERMANNSTADT, LIVE PE LOOK PLUS

Universitatea Cluj şi Hermannstadt se întâlnesc duminică, în meciul tur al barajului pentru Liga 1. Primul joc va fi pe Cluj Arena, acolo unde peste 15.000 de U-işti sunt aşteptaţi să-şi susţină echipa, în cel mai important meci din ultimii 4 ani. Clujenii sunt conştienţi că sibienii au prima şansă în acest baraj. Hermannstadt a fost la câteva minute de o retrogradare directă, iar acum are două meciuri la dispoziţie să evite revenirea în Liga a II-a, după numai un sezon. Prima manşă a barajului dintre “U” Cluj şi Hermannstadt va fi duminică, de la ora 18:00, în direct pe LOOK PLUS.

“Când ne-am apucat de fotbal, pentru astfel de meciuri am făcut-o. Meciuri cu miză, cu stadioane pline. Trebuie să jucăm şi să arătăm bine şi cred că putem să obţinem rezultatul pe care ni-l dorim cu toţii. Teoretic, cei de la Sibiu au alt ritm, dar noi am arătat bine în meciurile mai grele din acest sezon, poate doar în afara celui de la Petrolul”, a spus astăzi Dorin Goga, cel în care fanii “studenţilor” îşi pun cele mai mari speranţe.

“Suntem conştienţi că întâlnim o echipă puternică, pregătită de un antrenor cu experienţă, pe care eu îl respect foarte mult. Ei au prima şansă, dar nu trebuie să ne temem de aceste două meciuri. De altfel, cariera şi viitorul meu nu depind de aceste două meciuri. E un joc de fotbal, indiferent de ce se întâmplă”, a declarat şi antrenorul Bogdan Lobonţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine