Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”

VIDEO | BARCELONA CÂŞTIGĂ CHINUIT CU BETIS, DUPĂ CE A FOST CONDUSĂ DE DOUĂ ORI

Video Publicat pe 10 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19271031/1/barcelona.jpg

Barcelona a reuşit să se impună în această seară, la Sevilla, 3-2 cu Betis, într-un meci din etapa a 23-a din La Liga. În direct pe Look Sport 2, gazdele au deschis scorul rapid, prin Canales, care a transformat o lovitură de la 11 metri, însă catalanii au ripostat imediat, iar De Jong a făcut 1-1 după doar 3 minute. Fekir a făcut 2-1 pentru andaluzi în minutul 26, dar Busquets a egalat din nou, în ultimele secvenţe ale primei reprize.

Barcelona avea să câştige în cele din urmă, graţie reuşitei lui Lenglet, din minutul 72, însă golul francezului nu a fost şi ultimul eveniment al meciului. Asta pentru că ambele echipe au rămas în 10, după ce Fekir (minutul 76), de la Betis, respectiv Lenglet (79), au văzut amândoi al doilea cartonaş galben şi au fost eliminaţi.

Barcelona câştigă, face 49 de puncte şi se apropie la 3 lungimi de liderul Real Madrid. De cealaltă parte, andaluzii rămân cu 28 de puncte şi se află pe locul 13 în La Liga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele