Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO | Barcelona - Dinamo 36-32. Prestaţie onorantă a "dulăilor" în Catalonia!

Handbal Publicat pe 14 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20426052/2/haa.png

Dinamo a pierdut, 32-36 cu Barcelona, meciul jucat în Catalonia în etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. Conduşi la nouă goluri la un moment dat, elevii lui Xavi Pascual au revenit pe final şi au plecat cu renumele neatins de pe terenul uneia dintre forţele handbalului european.
 
În timp ce Dika Mem a făcut un meci la superlativ, marcând de 12 ori, Ghionea s-a remarcat prin sângele rece arătat de la şapte metri şi prin cele şapte goluri în total, cele mai multe din tabăra noastră.
 
A fost a treia înfrângere consecutivă a lui Dinamo, după cele cu PSG şi Porto, dar "dulăii" păstrează în continuare şansee la locul al şaselea. Barcelona e prim în grupă, cu şase puncte, la egalitate cu Kielce şi Veszprem. Etapa viitoare se joacă HC Motor Zaporizhzhia - Dinamo şi Barcelona - PSG.
 


Minutul 60: Pascual marchează ultimul gol al meciului, apoi Mem izbeşte transversala: 36-32 pentru Barcelona, un rezultat onorant pentru Dinamo!



Minutul 58: Avem şansa de a veni la trei goluri, 31-34, dar Racoţea o risipeşte.

Minutul 56: Ghionea mai marchează o dată de la şapte metri şi ajunge la şase reuşite.



Minutul 55: Valentin Ghionea transformă din nou frumos o lovitură de la şapte metri şi scorul devine 34-28.



Minutul 52: Shebib marchează cel mai frumos gol al meciului: 33-27.



Minutul 51: Gurbindo înscrie frumos, după ce găseşte un culoar în apărarea adversă.
 


Minutul 47: Ghionea transformă elegant o lovitură de la şapte metri scoasă de Nantes şi revenim la şapte goluri, 24-31.



Minutul 42: Dika Mem ajunge la zece goluri din zece aruncări.



Minutul 40: Dinamo mai ratează un atac, Nguessan trimite o torpilă şi se ajunge la o diferenţă de nouă goluri, scor 27-18.



Minutul 34: Pascual marchează, apoi Airton Arino reface diferenţa de cinci goluri: 23-17.



Minutul 30: Javi Humet închide repriza cu un gol frumos. 19-14 pentru Barcelona, care are în Dika Mem un star de neoprit.



Minutul 28: Dikla Mem mai trimite o rachetă, a şaptea din şapte, şi duce scorul la 18-13.

Minutul 25: Legăm două reuşite, prin Pascual şi Dissinger. De la 16-9 venim la 17-13.



Minutul 19: Dika Mem face din nou ce vrea şi ajunge la al cincilea gol. Diferenţa e de şase, 14-8 pentru spanioli.



Minutul 17: Militaru e primul jucător eliminat, după un fault la Zein. Aleix Gomez nu ratează şi tabela se schimbă în 12-7.

 
Minutul 15: Nantes marchează frumos. 10-6 pentru gazde.


Minutul 12: Alex Pascual iroseşte o lovitură de la şapte metri, bolta sa lovind bara.

 
Minutul 11: Dika Mem înscrie superb pentru 7-3.

 
Minutul 7: Brazilianul Langaro punctează şi el. 5-2, diferenţa se păstrează.
 

 
Minutul 4: Valentin Ghionea înscrie primul gol al românilor. 3-1 pentru catalani.

 
Minutul 1: Francezul Fabregas marchează primul gol al meciului.

Barcelona este cel mai titrat club de handbal al Europei, cu 10 Ligii ale Campionilor, fiind campioana en-titre.

Apel către fanii din străinătate

Oficialii dinamovişti precizează că preţurile biletelor vor fi preferenţiale şi pentru comunitatea de români din Spania, pe baza unor înscrieri la clubul dinamovist, iar detalii pot fi găsite pe pagina Facebook a campioanei. De asemenea, suporteri din România sunt aşteptaţi la meci.

”Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti invită comunitatea românilor din Spania să se alăture, în tribunele Palau Blaugrana, suporterilor ce vor veni din ţară. Echipa masculină de handbal Dinamo este de şase ani campioana României. În această perioadă a evoluat cu rezultate remarcabile în competiţiile continentale, fiind un ambasador de succes al României în Europa. De fiecare dată, jucătorii au impresionat prin spiritul de luptă din teren, dar şi prin suporterii din tribună, care au dus o parte din spiritul românesc în toate oraşele unde unde Dinamo a jucat. Comunitatea românilor din Spania este una numeroasă, iar meciul dintre FC Barcelona şi Dinamo este un prilej perfect pentru a arăta că românii sunt puternici şi pot fi o voce, o inimă, o ţară!”, este mesajul echipei Dinamo către românii stabiliţi în Spania, pe care îi invită la meci.

Dinamo Bucureşti se află pe locul 6 în grupa B a Ligii Campionilor după trei etape, în care a câştigat cu Kielce (33-29) şi a pierdut cu PSG (30-41) şi cu FC Porto (26-27).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele