Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO | Barcelona – Granada, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport. Catalanii pot să urce pe primul loc în LaLiga

La Liga Publicat pe 29 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20143956/2/barcelona-real-madrid-1-1-live-video-online-in-la-liga-super-meci-pe-camp-nou-goluri-si-ratari-mari-in-prima-repriza-1.jpg
FC Barcelona continuă cursa de urmărire a liderului, dar pentru astra va trebui să treacă de Granada. Mica echipă din sudul Spaniei a reuşit sezonul trecut, pe când era o nou-promovată, să prindă un loc de Europa League. Ajunşi în Europa, andaluzii au reuşit să se califice până în sferturile de finală, unde au fost eliminaţi de Manchester United.
 
Dacă vor câştiga joi, catalanii vor urca pe primul loc în clasament. În acest moment, Barcelona e a treia şi are 71 de puncte, la egalitate cu Real şi la două puncte în spatele liderului Atletico Madrid. Important, însă, este că echipa blaugrana are un meci mai puţin disputat decât cele două rivale din capitala Spaniei.
 
Meciul dintre Barcelona şi Granada se va juca joi, de la 20.00, şi poate fi urmărit în direct pe Look Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele