Ultima oră
S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo! S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo!
Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...” Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...”
Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine” Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine”
Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor
NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019 NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019
Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO

VIDEO | BARCELONA SE ÎMPIEDICĂ DIN NOU. CATALANII NU AU REUŞIT SĂ BATĂ O NOU-PROMOVATĂ

Video Publicat pe 31 aug 2019
mail-share icon Email

Barcelona nu se regăseşte în acest debut de sezon şi are numai 4 puncte după 3 etape. Azi, catalanii nu au reuşit să se impună pe terenul nou-promovatei Osasuna.

Gazdele au deschis scorul prin Roberto Torres, în minutul 7, iar Barcelona a avut nevoie de o repriză întreagă ca să restabilească egalitate. A reuşit să o facă în cele din urmă prin rezerva Anssumane Fati, în minutul 51. Şi tot o rezervă, brazilianul Arthur, i-a adus pe catalani în avantaj, în minutul 64. Roberto Torres a readus egalitatea pe tabela de marcaj cu 10 minute înainte de final, când a transformat un penalty şi a stabilit rezultatul final, 2-2.

După 3 etape, Barcelona e abia a şaptea în La Liga, cu doar 4 puncte, în timp ce Osasuna se află pe locul 5, cu 5 puncte. Lider în clasamentul provizoriu este Sevilla, care are 7 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele