VIDEO | BARCELONA SE ÎMPIEDICĂ ÎN ȚARA BASCILOR! CATALANII AU REUȘIT DOAR O REMIZĂ LA SAN SEBASTIAN ȘI RISCĂ SĂ FIE DEPĂȘIȚI ÎN CLASAMENT DE REAL MADRID - LOOKSPORT
Skip to content
La Liga Noutăți Video

VIDEO | BARCELONA SE ÎMPIEDICĂ ÎN ȚARA BASCILOR! CATALANII AU REUȘIT DOAR O REMIZĂ LA SAN SEBASTIAN ȘI RISCĂ SĂ FIE DEPĂȘIȚI ÎN CLASAMENT DE REAL MADRID

Barcelona a terminat la egalitate cu Real Sociedad, 2-2, într-un meci disputat la San Sebastian și transmis în direct de Look Plus. Bascii au deschis scorul în minutul 12, când Mikel Oyarzabal a transformat un penalty. Barcelona a reușit să egaleze pe final de repriză, când Suarez l-a văzut excelent pe Griezmann, iar fracezul a înscris după o cursă spectaculoasă. Și tot catalanii au marcat în minutul 49, când Suarez a avut de îndeplinit o simplă formalitate, după o pasă ideală primită de la Messi.

Numai că gazdele au revenit și au smuls un punct, grație reușitei suedezului Alexander Isak, din minutul 62. Pe final, Barcelona a cerut penalty, la o fază la care se pare că Llorente l-a tras de tricou pe Pique, însă arbitrul partidei a făcut semn ca jocul să continue.

După acest rezultat de egalitate, Barcelona se află în continuare pe primul loc. Catalanii acumulează 35 de puncte, cu unul mai mult decât Real Madrid, însă au un meci în plus. Astfel, dacă madrilenii vor câștiga mâine, pe terenul Valenciei, vor trece pe primul loc. De partea cealaltă, Real Sociedad face 28 de puncte după această remiză și se află pe poziția a patra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine