Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | BARCELONA TREMURĂ SERIOS CU GETAFE ŞI SE IMPUNE CU MARI EMOŢII ÎN FAŢA REVELAŢIEI DIN LA LIGA

La Liga Publicat pe 15 feb 2020
mail-share icon Email

Barcelona şi-a trecut în cont încă 3 puncte, după succesul din această seară, de pe teren propriu, 2-1 cu Getafe. Deşi au câştigat, catalanii au suferit în faţa revelaţiei sezonului în La Liga. Griezman, în minutul 33, şi Sergi Roberto, şase minute mai târziu, au înscris pentru Barca, iar fanii aşteptau o victorie consistentă. Nu a fost deloc aşa, pentru că oaspeţii au ieşit la joc şi le-au dat frisoane suporterilor aflaţi pe Camp Nou.

Getafe a marcat în minutul 66, prin Angel, iar finalul a fost unul în care jucătorii Barcelonei au ajuns să tragă de timp, aşa cum a cazul lui Fati, care a văzut cartonaşul pentru că a întârziat jocul.

Chinuit, Barcelona a reuşit să se impună şi face 52 de puncte, egalând-o pe Real în fruntea clasamentului, însă catalanii sunt pe 2 din cauza golaverajului. În plus, madrilenii ar putea reface diferenţa de 3 puncte dacă se vor impune mâine seară, de la 22.00, cu Celta Vigo, meci care se va vedea pe Look Sport.

De cealaltă parte, Getafe continuă să fie revelaţia acestui sezon în La Liga, în pofida înfrângerii de azi. Getafe are 42 de puncte şi continuă să fie pe locul 3 în clasament.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele