Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Barcelona, victorie muncită cu Espanyol, care a retrogradat matematic după 27 de ani. Fati, eliminat la 4 minute după ce a fost introdus pe teren

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2020
mail-share icon Email

FC Barcelona a câştigat derby-ul Cataluniei, contra celor de la Espanyol, scor 1-0, într-o partidă ce a contat pentru etapa 35 din La Liga.

În urma acestui eşec, Espanyol retrogradează din La Liga după 27 de ani. Nimic nu anunţa acest eveniment nefericit, mai ales că echipa a participat în actuala ediţie de Europa League, iar în campionat în primele 14 etape au strâns doar 2 eşecuri, însă apoi a urmat dezastrul presărat cu înfrângeri, iar restartul competiţiei a continuat pe o traiectorie similară.

Espanyol a avut o primă repriză excelentă şi s-a remarcat prin cele mai mari şanse de gol. Mai întâi Ter Stegen a avut o intervenţie de zile mari la şutul lui Embarda, pentru ca înainte de pauză, Lenglet a fost la un pas de autogol, dar acelaşi Ter Stegen a salvat cu un reflex miraculos, mingea a ajuns la adversari, iar Vila a şutat în bară.

Repriza secundă a debutat cu eliminarea lui Ansu Fati, puştiul minune al catalanilor a văzut direct cartonaşul roşu, la doar 4 minute după ce a intrat pe teren, după un faul la Calero. După doar 3 minute echilibrul numeric s-a egalat, Espanyol l-a pierdut pe Lozano, care a fost eliminat, după consultarea VAR, ca urmare a unei intrări la Pique.

Totuşi, în minutul 56, Barcelona s-a trezit la viaţă, prin Suarez, care a marcat, profitând de o respingere după un şut al lui Messi. Reuşita a fost suficientă pentru a aduce victoria.

În urma acestui rezultat, Espanyol este retrogradată matematic în Secunda Division, în timp ce Barcelona continuă cursa de urmărire a liderului Real Madrid. Ecartul dintre cele două este de un punct, însă ”galacticii” au un meci mai puţin disputat, mâine urmând să joace contra celor de la Alaves.

 

Echipele de start:


Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Roberto, Busquets, rakitic - Messi, Suarez, Griezmann


Espanyol: Diego Lopez - Victor, Bernardo, Cabrera, Calero, Vila - Lozano, David Lopez, Roca, Embarba - De Tomas

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele