Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

VIDEO | Barcelona - Villarreal 4-0. Ansu Fati, one man show: puştiul catalanilor a dat două goluri şi a făcut spectacol

La Liga Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email
 
FC Barcelona s-a impus fără emoţii în această seară, 4-0 cu Villarreal, într-un meci din etapa a 3-a din La Liga.
 
Doar de un sfert de oră au avut nevoie gazdele pentru a deschide scorul. Reuşita i-a aparţinut lui Ansu Fati, aflat în zi de graţie, care a fost servit de Alba.
 
După nici 5 minute, puştiul catalanilor a recidivat. Doar că, de această dată, Coutinho a fost omul cu assistul, iar Fati a trimis în plasă şi a făcut „dubla”.
 
Şi tot puştiul de nici 18 ani s-a aflat la originea celui de-al treilea gol, fiind faultat în careu, în minutul 35. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Messi, un cadou la primul meci oficial al Barcelonei după dezastrul de la Lisabona, când a fost umilită de Bayern (scor 2-8).
În ultimul minut al primei reprize, catalanii au punctat din nou. A centrat Messi, iar Torres, presat de Busquets, a trimis în propria poartă.
 
După pauză, tabela a rămas blocată la 4-0, chiar dacă ambele echipe au trecut pe lângă gol. După acest prim succes obţinut în primul joc disputat în noua ediţie de campionat, Barcelona este pe poziţia a 10-a, cu 3 puncte, însă are de disputat două restanţe. De cealaltă parte, Villarreal are 4 puncte şi este pe locul 7.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele