Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO ǀ Bayern - Bielefeld, sâmbătă de la 19:30 pe Look Sport 2 şi Look 4K. Programul etapei a 13-a din Bundesliga

Bundesliga Publicat pe 26 nov 2021
mail-share icon Email

Bayern Munchen joacă în etapa a 13-a din Bundesliga pe teren propriu, cu Biefeld. Partida este programată pentru sâmbătă, de la ora 19:30, pe Look Sport 2, Look 4K şi PrimaPlay.ro. Bavarezii au pierdut surprinzător etapa trecută.

Bayern a cedat cu 1-2 pe terenul lui Augsburg, iar Borussia Dortmund s-a apropiat la două puncte de lider. Biefeld e pe penultimul loc, 17, cu numai 9 puncte, iar runda trecută a făcut un 2-2 spectaculos cu Wolfsburg.

În ultimul meci direct dintre cele două, de la Munchen, din februarie, scorul a fost egal, 3-3.

Bayern Munchen se confruntă cu cazuri de COVID

Clubul Bayern Munchen a anunţat că atacantul Eric Maxim Choupo-Moting a fost testat pozitiv cu coronavirus. Jucătorul este în autoizolare la domiciliu.

”El se simte bine, având în vedere circumstanţele”, a precizat gruparea bavareză.

Choupo-Moting se numără printre cei patru jucători care au intrat în carantină duminică, după ce au fost în contact cu o persoană testată pozitiv. În afară de Eric Maxim Choupo-Moting, au mai intrat în carantină Serge Gnabry, Jamal Musiala şi Michael Cuisance, plus anterior Joshua Kimmich.

Celelate meciuri din etapa a 13-a din Bundesliga, transmise de programele Look Sport:

Stuttgart – Mainz, vineri de la 21:30, pe looksport.ro/ ppv3
Wolfsburg – Borussia Dortmund, sâmbătă de la 16:30, pe Look Sport 2
Frankfurt – Union Berlin, duminică de la 16:30, pe looksport.ro/ ppv 3
RB Leipzig – Bayer Leverkusen, duminică de la 18:30, pe Look Sport 2
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele