Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

VIDEO | BAYERN CÂŞTIGĂ GREU LA PADERBORN, DAR PROFITĂ DE EŞECUL LUI LEIPZIG ŞI URCĂ PE PRIMA POZIŢIE ÎN BUNDESLIGA

Video Publicat pe 28 sep 2019
mail-share icon Email

Bayern Munchen s-a implus în deplasare, 3-2 cu Paderborn, în direct pe LOOK SPORT 2. Gnabry a spart gheaţa pentru bavarezi în minutul 15, iar Coutinho a majorat diferenţa, însă gazdele au revenit în joc după ce Proger a marcat pentru 1-2, în minutul 68. Apoi, Lewandowski a refăcut diferenţa de două goluri (minutul 79), însă Collins a readus pe Paderborn în joc (84).

Ultimele minute au fost complicate, însă bavarezii au reuşit să se impună şi revin pe primul loc în Bundesliga cu 14 puncte, profitând de înfrângerea neaşteptată suferită de Leipzig, pe propriul teren, 1-3 cu Schalke 04. În schimb, Paderborn este ultima cu numai un punct adunat după primele 6 etape va avea viaţă grea în tentativa de a evita retrogradarea.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele