Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

VIDEO | BAYERN CÂŞTIGĂ GREU LA PADERBORN, DAR PROFITĂ DE EŞECUL LUI LEIPZIG ŞI URCĂ PE PRIMA POZIŢIE ÎN BUNDESLIGA

Video Publicat pe 28 sep 2019
mail-share icon Email

Bayern Munchen s-a implus în deplasare, 3-2 cu Paderborn, în direct pe LOOK SPORT 2. Gnabry a spart gheaţa pentru bavarezi în minutul 15, iar Coutinho a majorat diferenţa, însă gazdele au revenit în joc după ce Proger a marcat pentru 1-2, în minutul 68. Apoi, Lewandowski a refăcut diferenţa de două goluri (minutul 79), însă Collins a readus pe Paderborn în joc (84).

Ultimele minute au fost complicate, însă bavarezii au reuşit să se impună şi revin pe primul loc în Bundesliga cu 14 puncte, profitând de înfrângerea neaşteptată suferită de Leipzig, pe propriul teren, 1-3 cu Schalke 04. În schimb, Paderborn este ultima cu numai un punct adunat după primele 6 etape va avea viaţă grea în tentativa de a evita retrogradarea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele