VIDEO | BAYERN, DEBUT ȘTERS ÎN BUNDESLIGA. HERTHA A SMULS UN PUNCT CHIAR LA MUNCHEN - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Noutăți Video

VIDEO | BAYERN, DEBUT ȘTERS ÎN BUNDESLIGA. HERTHA A SMULS UN PUNCT CHIAR LA MUNCHEN

Bayern Munchen a început cu un semieșec pe teren propriu noul sezon din Bundesliga, 2-2 cu Hertha Berlin.

Robert Lewandowski a deschis scorul la mijlocul primei reprize , în minutul 24 și se părea că lucrurile au intrat în făgașul normal și că bavarezii vor câștiga fără prea multe emoții. Doar că oaspeții n-au fost de acord cu acest secnariu și au revenit, ba chiar au preluat conducerea pe tabelă. Mai întâi, Dodi Lukebakio a tras puternic de la circa 20 de metri, iar balonul deviat de Ibisevic a intrat în poarta unui Neuer derutat. Apoi, Grujic a lovit din nou și a făcut 2-1 pentru berlinezi. Totul în decurs de numai două minute, cele două goluri fiind marcate în minutele 36 și 38.

Bayern a forțat în debutul primei reprize, iar Lewandowski a reușit „dubla”, în minutul 60, când a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri. Însă nici atacantul polonez nu a reușit să-și conducă echipa spre victorie, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Este pentru prima dată din 2011 când actuala campioană a Germaniei nu reușește să debuteze cu victorie în Bundesliga.

Bundesliga continuă la LOOK SPORT, iar sâmbătă, de la ora 16.30, marea rivală a celor de la Bayern. Dortmund, întâlnește pe Augsburg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine