Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Leverkusen 2-0. Bavarezii mai au nevoie de o victorie în următoarele 4 meciuri pentru a fi din nou campioni

Bundesliga Publicat pe 20 apr 2021
mail-share icon Email
Bayern Munchen s-a impus în derby-ul cu Bayer Leverkusen, 2-0, pe teren propriu, în această seară, şi şi-a consolidat primul loc în Bundesliga. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport.
 
Nici nu trecuseră 10 minute de joc când omul cu golul din ultima vreme, de la Bayern, Choupo-Moting, a marcat şi Bayern conducea cu 1-0 din minutul 7.
Campionii Europei au continuat să atace, iar Kimmich a dus scorul la 2-0, din minutul 13. 
 
După pauză, Bayern a continuat să-şi impună jocul, cu scurte perioade în care Leverkusen a reuşit să spargă blocada şi să se mai apropie de poarta gazdelor. Acelaşi Choupo-Moting a trimis în plasă, în minutul 66, dar a doua reuşită a camerunezului a fost anulată pe motiv de ofsaid. Chiar şi aşa, meciul s-a terminat cu victoria previzibilă a gazdelor.
 
După aceast nou succes, bavarezii se desprind la 10 puncte de a doua clasată, Leipzig, care a pierdut cu codaşa Koln. Bayern Munchen e lider şi are în acest moment 71 de puncte, Leipzig e a doua cu 61 de puncte. Cu o victorie în meciul cu Mainz, etapa viitoare, Bayern se încoronează din nou, cu 4 etape înainte de finalul campionatului.
 
Învinsa de azi, Bayer Leverkusen, rămâne cu 54 de puncte şi cade de pe podium, acolo unde urcă Frankfurt, care are în acest moment 56 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele