Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Bayern Munchen, campioana Germaniei pentru a 9-a oară la rând! Rivalii din ultimii ani i-au trimis un nou titlu în vitrină

Bundesliga Publicat pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20170011/1/bayern-munchen-bundesliga.jpg

Bayern Munchen este vechea şi noua campioană a Germaniei, deşi nu a jucat în runda cu numărul 32. Bavarezii au profitat de rezultatul din partida Borussia Dormund – Red Bull Leipzig şi au luat matematic titlul. ”Galbenii” au învins cu 3-2.

Meciul a fost unul de infarct, cu răsturnări de situaţie. Borussia Dortmund a condus cu 1-0 la pauză, graţie golului lui Marco Reus, din minutul 7. A inceput bine şi repriza a doua şi a marcat pentru 2-0 în minutul 51, prin Sancho. De acolo, a venit revenirea lui Leipzig, care a egalat la 2.

Primul care a înscris a fost Klostermann, minutul 63, iar egalarea a venit la execuţia lui Olmo, din minutul 77. Când totul părea că se va duce către un rezultat de egalitate, a ieşit la rampă Sancho, în minutul 87, care a semnat victoria Borussiei Dormund.

Echipele de start:

Borussia: Hitz – Piszczek, Akanji, Hummels, Guerreiro – Can, Dahoud – Reyna, Reus, Sancho – Hazard
Leipzig: Gulacsi – Klostermann, Upamecano, Orban – Kampl – Henrichs, Olmo, Sabitzer, Angelino – Hwang, Forsberg

Bayern a câştigat, astfel, al 9-lea titlu consecutiv în Bundeliga. Clasamentul locurilor de cupe europene arată astfel acum:

  1. Bayern Munchen – 71 de puncte (31 de partide)
  2. RB Leipzig – 64 de puncte (32 de partide)
  3. Wolfsburg – 60 de puncte (32 de partide)
  4. Borussia Dortmund – 58 de puncte (32 de partide)
  5. Eintracht Frankfurt – 56 de puncte (31 de partide)
  6. Bayer Leverkusen – 51 de puncte (32 de partide)

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele