Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

VIDEO | BAYERN NU POATE SĂ TREACĂ DE LEIPZIG ŞI CADE PE LOCUL 3. CINE E LIDER ÎN BUNDESLIGA

Bundesliga Publicat pe 14 sep 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19231563/1/leipzig.jpg

RB Leipzig şi Bayern au terminat la egalitate azi, 1-1, într-un meci din cadrul etapei a 4-a din Bundesliga. În direct pe LOOK SPORT 2, bavarezii au deschis scorul încă din minutul 3, prin Lewandowski, şi s-a jucat în continuare cu ocaziile.

Aşa cum se întâmplă de multe ori în astfel de situaţii, Bayern a fost pedepsită pentru lejeritatea cu care a irosit situaţiile de gol. În prelungirile primei reprize, la o fază care nu anunţa mare lucru, gazdele au primit un penalty, iar suedezul Forsberg a transformat cu siguranţă. În repriza secundă, ambele echipe au trecut pe lângă gol, însă scorul a rămas până la final cel stabilit în finalul primei reprize.

RB Leipzig este avantajată de acest rezultat de egalitate, Echipe din estul Germaniei este liderul surpriză după patru runde, cu 10 puncte, în timp ce Bayer este abia pe locul 3, cu 8 puncte, fiind devansată şi de Dortmund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele