Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Bayern – PSG 2-3. Mbappe a reuşit o ‘dublă’! Bavarezii au ratat numeroase ocazii clare, pe ninsoarea de la Munchen

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20101895/20/mbappe.jpg

Paris Saint-Germain, aproape de calificarea în semifinalele Ligii Campionilor! Campioana Franţei a câştigat meciul din deplasare cu Bayern Munchen, scor 3-2, în manşa tur din sferturi, în direct pe Look Sport+. Campioana Germaniei a ratat numeroase ocazii clare de gol, într-o seară cu ninsoare puternică la Munchen.

Partida retur e programată marţi, 13 aprilie, la Paris.

Bayern Munchen a pierdut un meci pe care l-a dominat! Raportul ocaziilor de gol a fost 31-6, iar cel al şuturilor pe poartă 12-4. Totodată, bavarezii au avut o posesie a mingii de 60%.


Bayern - PSG 2-3 (Choupo-Moting 37', Muller 60'/ Mbappe 3', 68’, Marquinhos 28'), pe Look Sport+

  • Bayern (4-2-3-1): Neuer (cpt.) – Hernandez, Alaba, Sule (Boateng 42'), Pavard – Kimmich, Goretzka (Davies 33') – Sane, Muller, Coman – Choupo-Moting.
  • PSG (4-2-3-1): Navas – Diallo (Bakker 46'), Kimpembe, Marquinhos (cpt) (Ander Herrera 30'), Dagba - Gueye, Danilo – Di Maria (Kean 71'), Neymar (Rafinha 90'), Draxler - Mbappe.

Min. 90+3: S-a încheiat meciul! 2-3!

Min. 90: Schimbare la PSG! A ieşit Neymar, a intrat Rafinha.

Min. 90: Cartonaş galben pentru Choupo-Moting (Bayern)!

Min. 89: Bayern a cerut penalty, pentru un presupus henţ la Dagba!

Min. 87: Ocazie pentru Bayern! Thomas Muller a şutat plasat de la marginea careului, către colţul lung, dar mingea s-a dus puţin pe lângă poarta lui Keylor Navas.

Min. 86: Ocazie imensă pentru Bayern! Alaba a şutat milimetric pe lângă poartă, din centrul careului.

Min. 72: Cartonaş galben pentru Boateng (Bayern)!

Min. 71: Schimbare la PSG! A ieşit Angel Di Maria, a intrat Moise Kean.

Min. 70: Cartonaş galben pentru Kimmich (Bayern)!

Min. 69: Ocazie pentru Bayern! Coman şi Choupo-Moting au şutat în blocaj din apropierea careului mic.

Min. 68: GOL pentru PSG! 2-3! A înscris Kylian Mbappe, care a şutat printre picioarele lui Boateng, din careu, la colţul scurt.

Min. 63: Ocazie pentru Bayern Munchen! Thomas Muller a preluat mingea cu pieptul în careu şi a încercat un şut din foarfecă! Mingea s-a dus pe lângă poartă. La această fază, germanul s-a accidentat şi sângerează în zona capului.

Min. 62: Cartonaş galben pentru Draxler (PSG)!

Min. 60: GOL pentru Bayern! 2-2! A înscris Thomas Muller, cu o lovitură de cap din centrul careului, după o lovitură liberă executată de către Kimmich.

Min. 53: Ocazie pentru Bayern! Pavard a şutat puternic din careu, dar portarul Navas a reţinut mingea în doi timpi.

Min. 52: Dublă ocazie pentru PSG! Neymar a şutat din careu, dar Neuer a parat excelent, apoi Mbappe a trimis mingea spre colţul lung, dar Davies a interceptat-o în preajma liniei porţii.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la PSG: a ieşit Diallo, a intrat Bakker.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 1-2!

Min. 42: Schimbare la Bayern! A ieşit Sule, a intrat Boateng.

Min. 37: GOL pentru Bayern! 1-2! A înscris Maxim Choupo-Moting, cu o lovitură de cap, după centrarea ideală a lui Pavard, din banda dreaptă.

Min. 35: Cartonaş galben pentru Hernandez (Bayern)!

Min. 33: Schimbare la Bayern: a ieşit Goretzka, a intrat Alphonso Davies.

Min. 32: PSG a cerut un penalty, pentru o intervenţie asupra lui Neymar.

Min. 30: Schimbare la PSG! Iese Marquinhos, accidentat, şi intră Ander Herrera.

Min. 28: GOL pentru PSG! 0-2! A înscris Marquinhos, care a rămas singur cu portarul în careu, după pasa perfectă a lui Neymar.

Min. 27: Ocazie mare pentru Bayern! În urma unui corner, Choupo-Moting a ajuns la minge în careul de 6 metri, dar n-a reuşit să şuteze pe spaţiul porţii.

Min. 20: Ocazie pentru Bayern! Pavard a şutat din careu, dar portarul Navas a avut o nouă paradă superbă.

Min. 19: Ocazie imensă pentru Bayern! Goretzka a lovit mingea cu capul din 6 metri, în urma unei lovituri libere, dar portarul Keylor Navas a avut o intervenţie excelentă.

Min. 13: Bayern a cerut penalty, după ce şutul lui Goretzka l-a lovit în mână pe Danilo.

Min. 12: Gol anulat pentru PSG! După acţiunea lui Mbappe, Draxler a trimis mingea în poartă, de la 10 metri, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid la Mbappe.

Min. 10: Ocazie pentru Bayern! Thomas Muller a primit mingea în careu, dar a şutat slab din 6 metri.

Min. 3: GOL pentru PSG! 0-1! A înscris Mbappe, din pasa lui Neymar! Atacantul francez a şutat la colţul scurt, din careu, iar portarul Neuer a scăpat mingea printre picioare.

Min. 2: Bară pentru Bayern! În urma unui corner, Choupo-Moting a trimis o lovitură de cap care a zguduit bara transversală.

UPDATE 22:00 A început meciul! Ninge la Munchen!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20101895/3/neymar-munchen.jpg

UPDATE 21:00 Echipele de start:

Bayern (4-2-3-1): Neuer (cpt.) – Hernandez, Alaba, Sule, Pavard – Kimmich, Goretzka – Sane, Muller, Coman – Choupo-Moting.

PSG (4-2-3-1): Navas – Diallo, Kimpembe, Marquinhos (cpt), Dagba - Gueye, Danilo – Di Maria, Neymar, Draxler - Mbappe.

Rezerve:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20101895/2/rezerve.jpg

UPDATE 16:50 Iată cele mai frumoase goluri din istoria confruntărilor Bayern – PSG.

 

UPDATE 16:30 Bayern Munchen are un istoric excelent în confruntările de pe teren propriu în UCL. Campioana Germaniei a câştigat ultimele 8 partide în această competiţie şi a înscris 23 de goluri.

 


Reeditarea finalei sezonului trecut din Champions League se vede în direct pe Look Sport+. Miercuri, de la ora 22:00, Bayern primeşte vizita celor de la PSG, în faza sferturilor de finală.

Bavarezii deşi nu îl vor avea pe golgheterul Robert Lewandowski, au un ascendent moral foarte bun, fiind în mare formă în toate competiţiile şi aproape de titlul 31 în Bundesliga.

Pe de altă parte, PSG a avut evoluţii oscilante în acest sezon. Campioana Franţei a pierdut etapa trecută derby-ul cu Lille şi astfel are de tras pentru a reveni în fruntea Ligue 1.

Echipele probabile:

  • Bayern: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Coman; Choupo-Moting
  • PSG: Navas; Dagba, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Gueye, Herrera; Di Maria, Neymar, Mbappe; Kean

Absenţe importante la PSG

PSG a fost lovită de Coronavirus şi are doi titulari scoşi din joc pentru partida de miercuri. După Verratti, PSG l-a pierdut şi pe fundaşul dreapta Alessandro Florenzi, care s-a infectat cu COVID-19, după cum a relevat ultimul test efectuat.

Clubul a anunţat luni dimineaţă că internaţionalul italian a intrat în izolare şi nu va face parte din lotul lui PSG pentru meciul cu Bayern. Foarte probabil, Florenzi va rata şi partida retur.

Ce fac bavarezii fără Lewandowski şi Gnabry

Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Hans-Dieter Flick, speră să găsească soluţia cea mai bună la meciul contra campioanei Franţei, după ce Robert Lewandowski s-a accidentat la naţionala Poloniei, iar Serge Gnabry a fost depistat cu COVID-19, cu o zi înainte de meci.

“Sunt situaţii pe care un antrenor trebuie să le gestioneze. Îmi pare foarte rău pentru el. Mi-ar fi plăcut să am tot lotul la dispoziţie. Acum trebuie să vedem cum putem rezolva problema. Avem jucători care pot evolua pe acel post. Este o provocare pentru noi şi trebuie să o luăm ca atare”, a spus Flick, potrivit  L’Equipe.

Lewandowski a suferit o întindere de ligament la genunchiul drept şi va lipsi de pe teren aproximativ o lună.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri