Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

VIDEO | Bayern se impune cu Freiburg, dar Bundesliga are un lider surprinzător

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 8 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21340610/3/profimedia-0812031903.jpg

Bayer Leverkusen a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Koln şi a devenit lider în Bundesliga. În aceeaşi etapă a şaptea, Bayern a învins pe Freiburg, scor 3-0.

Meciul de pe BayArena a fost dominat fără probleme de echipa condusă de Xabi Alonso, care şi-a securizat victoria prin trei goluri înscrise de Jonas Hofmann (min. 22), Jeremie Frimpong (min. 32) şi Victor Boniface (min. 67). Leverkusen este lider în Bundesliga, cu 19 puncte, cu un punct mai mult decât ocupanta locului secund, VfB Stuttgart.

Pe Allianz Arena, Bayern a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile reuşite de Kingsley Coman (min. 12) şi Leroy Sane (min. 25). Bavarezii nu au mai forţat în repriza secundă, au mai înscris un singur gol, prin Coman (min. 85), şi sunt pe locul 3 în clasament, cu 17 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele