Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Becali şi-a pierdut încrederea: "Asta mă îngrijorează pe mine!" Semnalul de alarmă tras după seria neagră de rezultate

Superliga Publicat pe 7 iul 2020
mail-share icon Email

Becali se teme că nu-şi mai poate vinde vedetele pe bani grei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19413916/1/vlcsnap-2020-07-07-14h41m23s689.png

Evoluţiile slabe ale FCSB-ului îi dau fiori lui Becali. Patronul roş-albaştrilor simte că nu mai poate scoate sume uriaşe pe vedetele sale. Omul de afaceri le-a cerut jucătorilor să facă tot posibilul pentru a prinde cupele europene.

Ceea ce părea o afacere de milioane a devenit o incertitudine la FCSB. Becali visa la bani frumoşi pe vedetele Man, Tănase şi Coman. Rezultatele modeste, care au dus la ratarea titlului, îl pun însă pe gânduri.

Asta mă îngrijorează, asta este îngrijorarea mea. Pe mine ce mă interesează la fotbal? Banii. Bun, păi dacă mă interesează banii, am o problemă cu cota jucătorilor. Dacă nu participăm în cupele europene şi jucăm aşa, nu mai pot să vând jucătorii, scade cota, asta mă interesează”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Look.

Chiar dacă Universitatea Craiova e lider, Becali o vede tot pe CFR favorită la titlu.

E posibil să se întâmple orice. O văd o echipă mai solidă, mai puternică. Au ultimul meci la ei”, a mai declarat Becali la Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele