Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO: Benevento - Juventus 1-1. Fără Ronaldo, campionii nu mai sperie pe nimeni şi obţin doar o remiză în faţa unei unei nou-promovate

Serie A Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19633279/1/juventus.jpg

Juventus Torino nu a reuşit decât un rezultat de egalitate pe terenul lui Benevento, 1-1, într-un meci din etapa a 9-a din Serie A. Astfel, campioana Italiei nu poate lega două succese la rând, după victoria obţinută runda trecută, 2-0 cu Cagliari, la Torino.

Fără Cristiano Ronaldo, menajat de Andrea Pirlo, Juventus a deschis scorul după 20 de minute de joc, la capătul unui contraatac de manual. Chiesa l-a deschis în adâncime pe Morata, iar golgheterul „Bătrânei Doamne” a ridiculizat defensiva gazdelor şi a trimis din interiul careului la colţul lung.
 
Benevento a trecut peste şocul primirii golului şi a reuşit să egaleze în minutele de prelungire ale primei reprize. Letizia l-a învins pe Szczesny cu un şut bine plasat, la o fază la care fundaşii lui Juventus au respins neglijent, dar şi cu largul concurs al portarului polonez.
 
După pauză, campionii Italiei au continuat să atace, fără să mai reuşească să marcheze. S-a terminat 1-1, rezultat care nu-i avantajează pe oaspeţi. Astfel, Juventus rămâne pe locul 5, cu 17 puncte, la 3 lungimi în spatele liderului Milan. Inter şi Sassuolo, ambele cu câte 18 puncte, dar şi Roma cu 17 puncte o devansează în clasament pe „Bătrâna Doamnă”. 
 
De cealaltă parte, Benevento face 10 puncte şi urcă două poziţii, până pe 12. Benevento va juca etapa viitoare în deplasare, duminică, pe terenul Parmei.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele