Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO: Benfica - Rangers 3-3. Ianis Hagi a fost doar rezervă şi a asistat cum echipa sa a condus cu 3-1, dar a fost egalată în prelungiri

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19577018/6/ran.jpg

Glasgow Rangers a remizat pe terenul celor de la Benfica, cu scorul de 3-3. scoţieni, Ianis Hagi a fost doar rezervă.

Lusitanii au început partida perfect, în minutul 2 Goldson a cedat presiunii şi a marcat în proprie poartă. La scurt timp a avut loc momentul psihoogic al partidei, când Benfica a rămas în 10 jucători, după ce Otamendi a primit direct cartonaşul roşu, pentru un fault în postura de ultim apărător.

Rangers a egalat graţie unui alt autogol, semnat de Goncalves, iar la faza imediat următoare au preluat conducerea, prin reuşita lui Kamara, care a finalizat din exteriorul careului.

Imediat după ce a început repriza secundă, Morelos a finalizat singur cu poarta goală, pentru 3-1, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Tavernier, care a pus pe picio greşit defensiva adversă.

Benfica a revenit în meci în minutul 77, prin Silva care a profitat de o bâlbă între portarul scoţienilor şi doi coechipieri.

În prelungiri, lusitanii au dat lovitura prin Nunez, care a adus un punct nesperat.

Echipele de start:

Benfica: Vlachodimos; Goncalves, Otamendi, Vertonghen, Tavares; Pizzi, Pires, Taraabt, Everton; Seferovic, Waldschmidt
Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Helander, Barisic; Arfield, Jack, Kamara; Itten, Morelos, Kent

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele