Ultima oră
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"

VIDEO | Bergodi, îngrijorat de jocul ofensiv al Craiovei! "Am antrenat numai finalizare, apoi am ratat la fel"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 4 nov 2020
mail-share icon Email

Universitatea Craiova primeşte vizita Chindiei Târgovişte, vineri, de la ora 21:30, în etapa a 10-a din Liga 1. Partida va fi transmisă în direct pe Look Sport+. Antrenorul 'alb-albaştrilor', Cristiano Bergodi, s-a declarat îngrijorat de numărul mare de ratări ale echipei sale şi a precizat că a pus accent pe finalizări la antrenamente.

Universitatea Craiova este liderul clasamentului, cu un avans de trei puncte faţă de FCSB şi de şase puncte faţă de CFR Cluj. Oltenii au făcut un singur pas greşit în acest sezon, 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni.

De cealaltă parte, Chindia Târgovişte este la mijlocul ierarhiei şi are două înfrângeri la rând în Liga 1. Chindia are cel mai slab atac din campionat, cu doar cinci goluri marcate în nouă meciuri.

 

 

 

"Avem un meci dificil, ca de obicei, întâlnim Chindia înaintea pauzei competiţionale şi vrem să câştigăm acest meci pentru a sta bine în clasament şi poate reuşim să avem şi mai multe puncte distanţă de celelalte echipe care sunt după noi. Chindia este o echipă bună, cu un antrenor foarte bun, îl cunosc de când sunt aici, l-am cunoscut foarte bine pe Emil Săndoi şi a făcut mereu lucruri frumoase. Sper că va fi un meci frumos şi că îl vom câştiga.

 Noi trebuie să ne facem jocul nostru. Echipa noastră a arătat caracter, a avut reacţie după înfrângerea cu Clinceni şi eu zic că am avut o evoluţie bună. Normal că nu sunt mulţumit sută la sută de jocul pe care îl prestăm, dar trebuie să avem un pic de răbdare şi vom regla nişte lucruri şi din punct de vedere al jocului. Echipa a arătat în acest campionat o maturitate în joc şi nu riscă aproape nimic. Echipa adversă poate avea 2-3 ocazii, dar în general echipa noastră a ajuns la maturitate şi câştigăm din ce în ce mai multă încredere în ceea ce facem. Campionatul este lung, dar suntem acolo şi asta este meritul jucătorilor.

În careu ajungem cu oarecare uşurinţă, ne-am creat ocazii şi le-am spus băieţilor că trebuie să fructificăm mai multe dintre aceste ocazii. Trebuie să ne ameliorăm ultimele minute ale jocului. Mă bucur că avem ocazii, dar sunt îngrijorat că nu dăm prea multe goluri. Dacă am fi fructificat aceste ocazii în ultimele două meciuri, probabil aveam un golaveraj mai bun.

Încercăm în cursul antrenamentelor să ne antrenăm la finalizare. Săptămâna trecută, am făcut numai finalizare şi apoi am ratat la fel. Dar trebuie să avem răbdare cu jucătorii noi, Mamut şi ceilalţi. Eu zic că echipa este pe un drum bun. Chiar dacă în aceste momente nu dăm multe goluri, eu caut un echilibru între faza defensivă şi cea ofensivă", a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri