Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Beşiktaş - Gaziantep 2-1. Maxim şi Toşca, învinşi pe terenul noului lider din Superliga Turciei

Superlig Publicat pe 6 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20052571/1/besiktas.jpg
Beşiktaş s-a impus în acestă seară, pe teren propriu, 2-1 cu Gaziantep, echipă la care Toşca a fost integralist, iar Maxim a evoluat titular şi s-a aflat pe teren până în minutul 78, când a fost înlocuit de Bilal Basacikoglu. De asemenea, Junior Morais, brazilianul care a evoluat în trecut la Astra şi FCSB, a intrat pe teren în minutul 37.
Gazdele au lovit primele relativ rapid, din minutul 15, când camerunezul Vincent Aboubakar a marcat după o pasă primită de la algerianul Ghezzal. Gaziantep a încercat fără succes să revină în joc, iar după primele 45 de minute „Vulturii negri” conduceau cu 1-0.
Beşiktaş a fost echipa mai matură şi după reluarea jocului, în repriza secundă. Inevitabil, tot ei au marcat, în minutul 72, când acelaşi Aboubakar a reuşit „dubla”.
Oaspeţii au atacat cu disperare şi au reuşit să marcheze şi ei, dar golul a fost tardiv. În minutul 90, Nouha Dicko, atacantul din Mali din lotul lui Gaziantep a transformat un penalty şi a aprins finalul, însă Beşiktaş a rezistat în minutele adiţionale şi s-a impus la final cu 2-1.
 
După acest succes, „Vulturii negri” acumulează 60 de puncte şi urcă pe primul loc. În acest sezon, lupta la vârf se dă între marile forţe din Istanbul, Beşiktaş, Galatasaray şi Fenerbahce. Galatasaray este pe 2 cu 57 de puncte, iar Fenerbahce e pe 3 cu 55 de puncte. Gaziantep are în acest moment 47 de puncte şi e pe poziţia a şaptea.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele