VIDEO | BEȘIKTAȘ SMULGE UN PUNCT IN EXTREMIS CU BAȘAKȘEHIR. VETERANUL BURAK YILMAZ ȘI-A SALVAT ECHIPA DE LA O NOUĂ ÎNFRÂNGERE - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Superlig Video

VIDEO | BEȘIKTAȘ SMULGE UN PUNCT IN EXTREMIS CU BAȘAKȘEHIR. VETERANUL BURAK YILMAZ ȘI-A SALVAT ECHIPA DE LA O NOUĂ ÎNFRÂNGERE

Beșiktaș a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu cu Bașakșehir, în cadrul etapei a 5-a a Superligii din Turcia. Aceasta este a doua remiza consecutivă pe teren propriu pentru Beșiktaș, după cea cu Rizespor. Însă între cele două rezultate de egalitate, Beșiktaș a pierdut cu Gaziantep, etapa trecută.

În direct pe LOOK PLUS, oaspeții au marcat primii prin Crivelli, în minutul 54. Prezent la datorie, veteranul Burak Yilmaz, ajuns între timp la 34 de ani, și-a salvat echipa și a restabilit egalitatea în minutul 84, din lovitură de la 11 metri. A fost și golul care a stabilit rezultatul final, 1-1, niciuna dintre cele două echipe nemaireușind ceva notabil în puținul timp rămas până la sfârșitul partidei.

După acest rezultat, Beșiktaș este pe locul 11 cu 5 puncte, tot atâtea câte are și Bașakșehir, care se află însă o poziție mai jos având un golaveraj inferior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine