Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Betis - Real Madrid 2-3. Campioana obţine cu mari emoţii prima victorie în noul sezon din LaLiga. Sergio Ramos a dat lovitura decisivă dintr-un penalty controversat

La Liga Publicat pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19493513/6/fede.jpg

Real Madrid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-2), formaţia Real Betis, în etapa a treia din LaLiga, meci transmis în direct pe Look Sport şi Look 4K.

Campioana Spaniei a obţinut, astfel, primul succes în noua ediţie din LaLiga. Sergio Ramos a adus victoria lui Real Madrid, în minutul 82, dintr-un penalty controversat acordat cu ajutorul tehnologiei VAR.

Fede Valverde a deschis scorul în minutul 14, după un assist perfect al lui Karim Benzema, dar Real Betis a reuşit să întoarcă scorul cu două goluri marcate în decurs de mai puţin de trei minute, prin Aissa Mandi (35) şi William Carvalho (37), şi a intrat în avantaj la pauză.

Campioana a ieşit motivată de la cabine şi a restabilit egalitatea după doar trei minute de la startul părţii secunde, prin autogolul lui Emerson. Real Madrid a continuat să atace în căutarea golului de 3-2, dar Benzema a nimerit transversala.

În minutul 67, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după faultul comis de Emerson asupra lui Jovic, din postură de ultim apărător. Sergio Ramos a fost cât pe ce să facă 3-2 din lovitura liberă provocată de Emerson, mingea trecând milimetric pe lângă vinclul porţii lui Robles. În cele din urmă, Sergio Ramos a reuşit să marcheze golul victoriei, dintr-un penalty controversat, acordat de centralul partidei pentru un henţ comis de Marc Bartra, într-un duel cu Borja Mayoral.

S-a terminat 3-2, iar Real Madrid obţine primul succes în noua ediţie din LaLiga şi urcă pe locul al cincilea, cu patru puncte şi cu o restanţă de recuperat. Betis ratează şansa de a urca pe primul loc, fiind pe locul secund, cu şase puncte.

VIDEO Betis - Real Madrid 2-3 (Mandi 35, W. Carvalho 37 / F. Valverde 14, Emerson 48 - autogol, S. Ramos 82 - penalty)

Echipele de start:

  • Betis: Robles - Emerson, Mandi, Bartra, Moreno - Carvalho, Rodriguez - Fekir, Joaquin, Canales - Sanabria 
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos, Odegaard - Jovic, Benzema

Min. 82: Gol Real Madrid! Sergio Ramos marchează cu o "scăriţă" din 11 metri.

Min. 81: Penalty controversat pentru Real Madrid, după un henţ comis de Marc Bartra într-un duel cu Borja Mayoral. Penalty-ul a fost acordat cu ajutorul tehnologiei VAR.

Min. 76: William Carvalho şutează periculos de la mai bine de 20 de metri, dar Courtois reuşeşte să scoată în corner.

Min. 70: Încă o ocazie mare pentru Real Madrid. Benzema trimite pe lângă din apropiere, după o centrare venită din flancul drept.

Min. 68: Sergio Ramos este aproape de 3-2, dar mingea trimisă din lovitură liberă de către căpitanul Realului trece puţin pe lângă vinclu.

Min. 67: Emerson este eliminat, pentru un fault asupra lui Jovic din postura de ultim apărător, la marginea careului de 16 metri, iar Real Betis rămâne în inferioritate numerică.

Min. 52: Bară Karim Benzema! Atacantul francez nimereşte transversala cu un şut năprasnic din interiorul careului.

Min. 48: Emerson reia în propria poartă, după o centrare a lui Dani Carvajal, care îl viza pe Karim Benzema. Atacantul francez a fost suspect de ofsaid, însă arbitrul a validat golul cu ajutorul tehnologiei VAR.

Min. 37: Gol Real Betis! William Carvalho duce scorul la 2-1, cu un şut la colţul scurt din interiorul careului, din pasa lui Fekir. Thibaut Courtois este învins pentru a doua oară în decurs de două minute, iar andaluzii preiau conducerea pe tabelă.

Min. 35: Gol Real Betis! Fundaşul algerian Issa Mandi reia imparabil cu capul de lângă Casemiro, după o centrare excelentă a lui Canales, şi îl învinge pe Courtois. Egalare meritată pentru gazde, după pasul în spate făcut de Real Madrid, după deschiderea scorului.

Min. 20: Şansă de gol şi pentru Real Betis. Nabil Fekir şutează din unghi, din 16 metri, dar mingea trece puţin pe lângă stâlpul stâng al porţii lui Courtois.

Min. 15: Ocazie uriaşă irosită de Sergio Ramos, care trimite pe lângă poartă din apropiere.

Min. 14: Gol Real Madrid! Fede Valverde reia din apropiere şi deschide scorul, după o pasă perfectă a lui Karim Benzema.


Andaluzii au maximum de puncte înaintea etapei a treia şi ocupă locul secund în LaLiga, la egalitate cu liderul Granada. Deportivo Alaves şi Real Valladolid sunt victimele celor de la Real Betis, care nu au primit gol în noul sezon.

Real Madrid, în schimb, nu şi-a jucat încă meciul din prima rundă, iar în etapa a doua, campioana Spaniei a obţinut doar o remiză albă pe terenul lui Real Sociedad. Astfel, echipa antrenată de Zinedine Zidane vine pe Estadio Benito Villamarin în căutarea primului succes.

Real Madrid trebuie însă să se descurce fără doi dintre cei mai importanţi jucători, Marco Asensio şi Eden Hazard, în continuare accidenntaţi. De la Real Betis absentează Camarasa, Guerrero şi Martin, de asemenea din cauza unor probleme medicale.

Betis - Real Madrid. Echipele probabile: 

  • Betis: Bravo - Emerson, Mandi, Bartra, Moreno - Rodriguez, Carvalho - Joaquin, Canales, Fekir - Iglesias
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Vinicius
mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele