Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Bietigheim, victimă sigură cu CSM Bucureşti? Adrian Vasile: "Ar fi cea mai mare greşeală să ne subestimăm adversarul"

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 23 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19562187/3/csm-bucuresti.jpg

CSM Bucureşti se pregăteşte pentru meciul cu echipa germană Bietigheim, în grupa A din Liga Campionilor. ‘Tigroaicele’ sunt favorite clare împotriva ultimei clasate, care are înfrângeri pe linie, dar antrenorul Adrian Vasile este precaut şi îşi îndeamnă jucătoarele să menţină un nivel înalt de concentrare.

  • Meciul Bietigheim – CSM Bucureşti, programat duminică, 25 octombrie, de la ora 17:00, va fi transmis în direct la Look Sport +.

După patru meciuri, CSM Bucureşti are trei victorii şi o înfrângere, ocupând locul trei în grupă.

Pe 18 octombrie, CSM Bucureşti s-a impus pe teren propriu cu Ferencvaros, scor 25-19.

Ne aşteaptă un meci foarte echilibrat. Bietigheim nu a traversat cea mai bună perioadă de la începutul Ligii Campionilor, dar au în componenţă multe jucătoare cu experienţă mare la nivel internaţional. Este echipa care poate bate pe oricine, dacă prinde o zi bună. Trebuie să ne concentrăm mai mult decât la orice meci, e poate cel mai important meci al nostru. Ar fi cea mai mare greşeală să ne subestimăm adversarul. Nu ai voie să faci aşa ceva, niciun meci nu este câştigat dinainte.

Sportul a pedepsit de multe ori acele favorite care s-au crezut învingătoare. Ele stau bine fizic, au forţă şi înălţime, joacă în sistem alert. Este un an altfel în Liga Campionilor. Pandemia dă peste cap multe, echilibrul este mai prezent ca până acum.

Este un an al responsabilităţii, în şi în afara terenului. E greu de prevăzut finalul, nu mai poţi spune de la început că sunt patru-cinci echipe favorite pentru Final Four”, a spus Adrian Vasile la conferinţa de presă.

Bietigheim şi CSM Bucureşti s-au mai întâlnit în 2018, tot în faza grupelor Ligii Campionilor, şi au împărţit victoriile. Echipa germană a câştigat pe teren propriu, scor 30-28, iar bucureştencele s-au impus clar în Sala Polivalentă, scor 32-24.

Clasamentul grupei A

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19562187/4/clasament-csm-bucuresti.jpg

Sursa foto: Facebook CSM Bucureşti

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele