VIDEO | BLESTEMUL ELIMINĂRILOR. MONACO, AL TREILEA MECI CONSECUTIV JUCAT ÎN INFERIORITATE - LOOKSPORT
Skip to content
Ligue 1 Noutăți Video

VIDEO | BLESTEMUL ELIMINĂRILOR. MONACO, AL TREILEA MECI CONSECUTIV JUCAT ÎN INFERIORITATE

Monaco nu scapă de probleme nici după etapa a 3-a a Ligue 1. Deși a întâlnit un adversar abordabil, echipa din Principat s-a împiedicat și în fața lui Nimes, terminând la egalitate un meci în care a avut avantaj de două goluri.

Silmani, în minutul 39 și Ben Yedder, 6 minute mai târziu, au adus-o pe Monaco în avantaj și totul părea să decurgă conform planului pentru gazde. Începutul dezastrului a venit la 10 minute după reluare. Jemerson a fost trimis la cabine după un fault dur. Arbitrul, care i-a acordat inițial doar cartonașul galben, a revenit și i-a arătat cartonașil roșu după intervenția VAR.

Nimes nu s-a lăsat invitată prea mult și a mizat totul pe cartea atacului, profitând de omul în plus. Și după ce Philippoteaux a redus din handicap, în minutul 70, nou intratul Denkey a restabilit egalitatea, în minutul 82, și le-a adus oaspeților un egal nesperat.

Monaco este la al treilea meci consecutiv din tot atâtea disputate în acest start de Ligue 1, în care a jucat în inferioritate. În etapa inaugurală, în derby-ul cu Lyon (0-3), Cesc Fabregas a fost eliminat, iar cu Metz (0-3) a văzut Ruben Aguilar a văzut cartonașul roșu. De fiecare dată eliminările au costat-o pe Monaco, echipă care se vede acum pe 19, antepenultimul, cu numai un punct în clasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine