Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

VIDEO | BOAVISTA ŞI SPORTING, REMIZĂ LA MARE LUPTĂ

Video Publicat pe 16 sep 2019
mail-share icon Email

Boavista şi Sporting Lisabona au terminat la egalitate, 1-1, un meci disputat în cadrul etapei a cincea a campionatului portughez. În direct pe LOOK SPORT 3, gazdele au deschis scorul în minutul 7 prin Marlon, dar Sporting a restabilit egalitatea în minutul 62 prin Fernandes. Acelaşi Bruno Fernandes a fost eliminat în prelungiri, când a văzut al doilea cartonaş galben.

Cele două echipe rămân vecine în clasament. Boavista este acum pe poziţia a patra, cu 9 puncte, iar Sporting este situată un loc mai jos având un punct mai puţin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele