Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

VIDEO | Bogdan Andone, motivat să o învingă pe Dinamo! "Traversăm o perioadă bună. Vrem să trecem peste Dinamo în clasament"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20048495/1/bogdan-andone.jpg

FC Voluntari şi Dinamo, vecine de clasament în Liga 1, se înfruntă luni, 8 martie, în etapa cu numărul 26, la Voluntari, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+. Antrenorul echipei ilfovene, Bogdan Andone, a declarat că victoria este singurul obiectiv în confruntarea cu ‘roş-albii’.

În runda precedentă, FC Voluntari a câştigat meciul din deplasare cu Poli Iaşi, scor 2-0.

Dinamo are două eşecuri consecutive în Liga 1 şi n-a marcat în ultimele 5 meciuri. Totuşi, ‘câinii roşii’ vin după o victorie în sferturile de finală ale Cupei României, 3-1 cu Dunărea Călăraşi.

"Trebuie să rămânem concentraţi şi să încercăm să câştigăm, pentru că avem nevoie de puncte. Paul Anton este un jucător bun, dar la Dinamo sunt mulţi jucători de calitate. Important este să îi blocăm şi să nu îşi desfăşoare jocul pe care îl doresc. Avem şi ceva probleme de lot, sperăm să nu mai apară nimic până la ora partidei de luni. Mă interesează ca echipa noastră să câştige şi să urcăm pas cu pas în clasament. În rest, nu mă interesează care sunt contracandidatele.

Va fi o partidă grea, la fel ca şi celelalte, dar eu spun că traversăm o perioadă bună, în ultimele patru meciuri am luat şapte puncte. Sperăm să repetăm şi acum rezultatul din ultima etapă (n.r. - victoria cu 2-0 din meciul cu CSM Poli Iaşi). Nu cred că dinamoviştii vor fi obosiţi după meciul de aseară din Cupă. Din contră, cred că victoria din Cupă îi ajută la moral. Dar sperăm să îi batem pe cei de la Dinamo şi să trecem peste ei în clasament", a spus Bogdan Andone la conferinţa de presă.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20048495/2/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele