Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

VIDEO | Bogdan Mitrea recunoaşte că tricolorii s-au relaxat în a doua repriză cu Belarus. Secretul din spatele primului gol al României

Echipa nationala Publicat pe 11 nov 2020
mail-share icon Email

Bogdan Mitrea s-a arătat fericit după ce la 33 de ani, la debut, a reuşit primul gol pentru echipa naţională a României. Cu toate acestea, ”fundaşul golgheter” a recunoscut că tricolorii s-au relaxat în a doua parte a jocului şi că are ce să îşi reproşeze după ce România a primit trei goluri de la Belarus.

El a explicat, de asemenea, faptul că prezenţa mai multor jucători care au trecut pe la Viitorul Constanţa a ajutat la evoluţia bună din prima repriză. Inclusiv la golul pe care l-a marcat a contat faptul că ştia unde bate de regulă fostul său coleg, Răzvan Marin. 

”Fericit, eram puţin emoţionat în prima fază, dar mi-au trecut foarte repede. A fost foarte frumos, am fost foarte fericit. Două reprize diferite, prima aproape perfectă, cel puţin din partea mea şi a tuturor, a doua ne-am relaxat puţin, nu voiam lucrul acesta, rămânem cu lucrurile pozitive, important e că am câştigat şi am prestat un joc ofensiv. Ca fundaş nu poţi să nu îţi reproşezi când echipa ta primeşte goluri.

Nu mi-a fost greu să mă adaptez la sistem, la vârsta mea, chiar nu pot să spun asta. Probabil că ne-am relaxat. Noi am vrut să mai marcăm, cu acest gând am intrat în repriza secundă. A fost o fază fixă, ştiam unde execută de obicei Răzvan Marin, probabil că din instinct am ajuns acolo. Mi-a fost dor, am avut 4-5 jucători care au fost la Viitorul în teren, ne-a fost mai uşor. Sunt bucuros că sunt aici, bucuros că am debutat, că am dat gol, probabil că sunt amintiri pentru tot restul vieţii mele.”, a declarat Bogdan Mitrea, la finalul meciului.

Reprezentativa României a învins naţionala Belarusului, cu scorul de 5-3 (4-0), într-un meci amical disputat miercuri seară, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Au marcat Mitrea 11’, R. Marin 20’, Nedelcearu 31’, 55’ şi Puşcaş 44’ pentru tricolori, respectiv Kendysh 63’, Bakhar 80’ şi Klimovich 90‘+2 pentru oaspeţi. Belarus a ratat un penalty prin Yablonski, în minutul 83.

Pentru tricolori urmează meciurile cu Norvegia (15 noiembrie, Bucureşti) şi cu Irlanda de Nord (18 noiembrie, Belfast), din Liga Naţiunilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri