Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | Boloni, inclus de Gazzetta dello Sport într-un top al descoperitorilor de talente

Fotbal Internațional Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email





Ladislau Boloni a fost introdus de publicaţia italiană Gazzetta dello Sport în topul antrenorilor care au descoperit mari jucători din fotbalul mondial, aflaţi încă în activitate.

Publicaţia italiană a avut doar cuvinte de laudă la adresa tehnicianului român, care l-a promovat pe Cristiano Ronaldo la prima echipă a lui Sporting.

"Cazul limită este cel al românului Ladislau Boloni, actualmente antrenor la Antwerp. Sezonul 2002-2003 l-a prins pe banca lui Sporting Lisabona. Iar într-o partidă de Champions League, contra lui Inter, Boloni a trimis în teren un puşti portughez despre care se vorbea frumos. Un anume Cristiano Ronaldo. Iar restul e istorie", au scris jurnaliştii italieni.

În acelaşi top se mai află antrenorii care i-au descoperit pe Leo Mesi, Francesco Totti, Mbappe, Antoine Griezmann, Neymar, Luca Modric şi Eden Hazard.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri