Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

VIDEO | Boloni s-a întors în Bucureşti şi va relua negocierile cu FRF, pentru preluarea postului de selecţioner

Echipa nationala Publicat pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20539458/1/boloni.jpg

UPDATE vineri (14 ianuarie), ora 16:22: Boloni s-a întors în Bucureşti, după ce a fost plecat câteva zile la Târgu Mureş. Conform GSP, negocierile dintre el şi FRF vor fi reluate, deşi se specula pe seama faptului că au căzut şi că nu va fi semnat un contract.


UPDATE joi (13 ianuarie), ora 16:40: Boloni a oferit o declaraţie de ultimă oră pentru GSP, despre negocierile pe care le poartă: „Nu pot spune nimic în acest moment despre discuţiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul şi să «explodeze» totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Ştiu că presa vrea un răspuns repede, dar am şi eu viaţa mea.

Întrebat dacă ignoră apelurile federalilor de câteva zile, Boloni a declarat că „e adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ţi arăt câte apeluri am? Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranţă în 4-5 zile voi explica totul”.

UPDATE joi (13 ianuarie), ora 15:07: Boloni e supărat după ultimele informaţii apărute în presă şi, se pare, va spune nu naţionalei. Lucrurile sunt destul de simple, potrivit unor informaţii aflate pe surse, antrenorul fiind deranjat de faptul că în spaţiul public au apărut informaţii cum că el întârzie să ofere un răspuns în privinţa ofertei FRF şi că nu ar fi de acord cu durata contractuală.

Se pare că, de fapt, FRF trebuie să îi ofere un răspuns lui Ladislau Boloni, în funcţie de anumite cerinţe ale acestuia. Concret, Boloni a acceptat cei doi ani de contract, a acceptat să aibă doi secunzi români, dar a cerut un preparator fizic străin, pe Peter Catteeuw, cu care a colaborat la Antwerp, şi un alt colaborator străin. Pentru aceştia doi din urmă a mai solicitat un plus la bugetul salarial, de 100.000 de euro, dar FRF nu a dat vreun răspuns.

Dacă nu voia să vină şi doar licita la eventuale alte posibilităţi, Loţi nu s-ar fi deplasat sub nicio formă în ţară, mai ales că-şi vizitase rudele de la Târgu Mureş chiar înainte de sărbători.

Nu-i pare rău că a mai făcut-o o dată, în schimb, e dezamăgit de jocul făcut de cei care l-au ofertat şi apoi au amânat să-i spună ce au decis cu privire la cererile făcute. În acelaşi timp au lăsat să se înţeleagă că el nu le-ar fi răspuns la telefon! Au dat-o pe el, au întârziat răspunsul şi a luat foc, mâine vrea să plece în Franţa!”, au declarat anumite surse PlaySport.


UPDATE marţi (11 ianuarie), ora 16:59: Din ultimele informaţii, discuţiile dintre FRF şi Boloni au ajuns în punctul salariului şi duratei contractuale. Federaţia vrea să îi ofere un contract pe doi ani, cu un salariu de 300.000 de euro pe an, dar antrenorul vrea patru ani de contract, fiind de acord cu banii.

Discuţiile sunt acum inclusiv pe componenţa echipei selecţionerului, iar sugestiile lui Loţi de a coopta oameni de peste hotare nu e tocmai pe gustul federaţiei, fiindcă la mijloc intră nu doar salariul, ci şi casă, maşină, eventuale pachete de bilete de avion dus-întors. Iar asta duce la umflarea bugetului”, a explicat o sursă pentru Play Sport.


UPDATE luni (10 ianuarie), ora 19:55: Chiar dacă nu a semnat momentan, Boloni deja începe să-şi contureze stafful tehnic, iar un prim nume pe care vrea să îl aducă în echipa sa este Peter Catteeuw, preparator fizic cu care a colaborat la Antwerp.

În plus, potrivit GSP, Boloni a plecat din Bucureşti în ultimele zile, petrecând weekend-ul la Târgu Mureş.


UPDATE vineri (7 ianuarie), ora 18:15: Boloni şi Stoichiţă au ieşit în oraş, să mănânce, iar la restaurant au continuat discuţiile cu privire la preluarea naţionalei. Acestea se vor relua mâine, sâmbătă, ceea ce duce cu gândul la faptul că părţile sunt aproape să cadă la un acord.


UPDATE vineri (7 ianuarie), ora 16:00: S-a terminat şedinţa de la FRF, dintre antrenor şi oficiali. Mai bine de patru ore au durat discuţiile. Boloni a ieşit din sediu alături de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic de la FRF, dar niciunul dintre ei nu a oferit declaraţii.


Ştirea iniţială

Boloni nu a vorbit despre discuţiile cu FRF, ci s-a rezumat la a le ura reprezentanţilor lass-media “La mulţi ani”: “Mă bucur că sunteţi mulţi. Am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea. Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă, să petrecem un an fericit cu sănătate. Vă mulţumesc frumos”.

Miercuri, Mihai Stoichiţă declara că în zilele următoare vor avea loc discuţii decisive cu antrenorul Ladislau Boloni despre preluarea primei reprezentative.

Încă de lunile trecute Boloni afirma că e pregătit să preia România, dar iată că acum e în continuare deschis, după ce a dialogat cu Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu.

”Sigur că da, mai sunt lucruri de discutat. Aştept încă ceva. Am vorbit şi cu domnul Stoichiţă. Am fost în contact, o discuţie foarte bogată în idei, să spun aşa, şi pe urmă, zilele următoare vom intra în contact”, a declarat Ladislau Boloni pentru Ştirile Pro TV.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri